Ateştur filosuna 10 Mercedes Sprinter

Ateştur filosuna 10 Mercedes Sprinter

Öğrenci taşımacılığının marka isimlerinden Ateştur, yeni öğretim yılına yeni araçlarla giriyor. Mercedes-Benz Türk bayisi Has Otomotiv’den 20 Sprinter...

Öğrenci taşımacılığının marka isimlerinden Ateştur, yeni öğretim yılına yeni araçlarla giriyor. Mercedes-Benz Türk bayisi Has Otomotiv’den 20 Sprinter için anlaşan firma, araçların 10’unu dün yapılan törenle teslim aldı.

Törende konuşan Has Otomotiv Genel Müdürü Mustafa Sarıgül, “İşbirliği içerisinde olduğumuz hem İSTAB’ın hem de İstanbul’un en önemli kuruluşlarından, Ateştur ile sonunda araç tesliminde de birlikte olduk. Kendileri bizim eski dostumuz ancak nihayet kendilerini markamıza ikna ettik, dostluğumuzu bu alışverişle de pekiştirmiş olduk. Kendilerini kutluyor, bizi tercih ettikleri için de ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

Ateştur Operasyon Genel Müdür Yardımcısı Menderes Özcan da,  20 adet sprinter anlaşması yaptıklarını ifade ederek, şöyle devam etti: “10 adet Sprinter aracı bugün teslim alıyoruz. Teknolojiyi en iyi, en konforlu araçla, en kaliteli şekilde kullanarak  insanoğlunun en kıymetli hazinesi olan çocukların güvenle taşınması bizim için çok önemli. Bu yüzden bugüne kadar kendi segmentinde ideal olan, kaliteyi ve insanı ön plana çıkaran bu markayı filomuza katmaya karar verdik. Filomuzdaki Mercedes araç sayısı ileriki dönemlerde daha da artacak.”

“En uygun faiz oranıyla kredi veriyoruz”

Mercedes Benz Türk A.Ş.Hafif Ticari Araç Satış Kısım Müdürü Serdar Yaprak ise, uyguladıkları faiz oranlarına dikkat çekerek, “Bütün Sprinter araçlarımız için uyguladığımız yüzde 0.89’luk bir faiz oranımız var. Bu oran, şu anda piyasanın en düşüğü. Yaklaşık 1.5 senedir bu kampanyamız devam ediyor. Son iki ayda ithal araçlardaki minibüs segmentinde birinci sıradayız. Sözlerimi, bizim bir sloganımızla bitirmek istiyorum. Türkiye’de minibüsün adı Sprinter’dir” ifadelerini kullandı. 

Has Otomotiv Hadımköy Showroom’unda yapılan teslimat törenine Has Otomotiv Genel Müdürü Mustafa Sarıgül, Mercedes Benz Hafif Ticari Araç Satış Müdürü Serdar Yaprak, Mercedes Benz Finansman Türk A.Ş Satış Finansmanı Koordinatörü Bige Gülteş Yüksek, Has Otomotiv Hafif Ticari Araçlar Satış Danışmanı İlter Elmas, Ateştur Yönetim Kurulu Üyesi İcabi Ateş,  Ateştur Operasyon Genel Müdür Yardımcısı Menderes Özcan, Ateştur Mali,Has Otomotiv Sat.Müdürü Bülentçelik ,Has Otom.Hadımköy Showroom Müdürü Bülent Acar ve İdari İşler Müdürü Yaşar Koç, Ateştur Filo Yöneticisi Tamer Küçükvardar katıldı.

 


Funda BİNGÖL-LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.