Atako’nun tercihi TIRSAN Maksima Extensive

Atako’nun tercihi TIRSAN Maksima Extensive

Atako Taşımacılık Denizcilik A.Ş. 3 adet Tırsan Yeni Nesil Maksima Extensivesemi-treyleri Tırsan Adapazarı Fabrikasında düzenlenen törende teslim aldı....

Atako Taşımacılık Denizcilik A.Ş. 3 adet Tırsan Yeni Nesil Maksima Extensivesemi-treyleri Tırsan Adapazarı Fabrikasında düzenlenen törende teslim aldı.

Düzenlenen treylerlerin teslimat töreni Atako Taşımacılık Denizcilik A.Ş. Satış Müdürü Naci Oktar, Operasyon Uzmanı Selçuk Yıldız ve DAF-TIRSAN Otomotiv Satış Temsilcisi Orkun Demir’in katılımı ile gerçekleşti. Atako Taşımacılık Denizcilik A.Ş. Satış Müdürü Naci Oktar teslimat töreninde yaptığı açıklamada, Tırsan araçlarının şasisinin kataforez kaplama olması, araçları paslanmaya karşı 10 yıl boyunca garanti altına almaktadır. Böylece,  araçların 2.el değeri yükselmektedir, bu da bizim için büyük avantaj. Bunun yanı sıra araçta bulunan ve K-fix yük sabitleme sistemi sayesinde taşımalarımızı kolay ve güvenli yapabilmekteyiz” dedi.

Oktar, “Ayrıca DAF-TIRSAN’ın sahip olduğu geniş servis ağı ve uzman kadrosu ile vermiş olduğu hızlı hizmetler de oldukça memnuniyet verici,” açıklamasında bulundu. Merkezi Mersin olan,İstanbul ve İzmir de şubeleri bulunan Atako Taşımacılık Denizcilik A.Ş. yurtiçinde ve yurtdışında hava, deniz, kara taşımacılığının yanı sıra konteyner taşımacılığı alanlarında da müşterilerine lojistik hizmeti vermektedir.

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.