Asyaport üçte 3 yaptı

Asyaport üçte 3 yaptı

Süleymanpaşa / Tekirdağ’da kurulu bulunan Asyaport, hizmete girdiği 3. yılda Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Hizmet İhracatçıları birliği “Liman Hizmetleri” sektöründe Türkiye 3.sü oldu.

66 milyon dolar net döviz kazancı sağlayan Asyaport, 1000 kişilik istihdamı ile Süleymanpaşa İlçesinin en büyük özel sektör işvereni olarak öne çıkıyor.

Genel Müdür Kadir Uzun; “Bu başarı, konteynerli taşımacılıkta dünya devi olan MSC şirketinin sahibi Aponte ailesiyle Tekirdağ’lı Soyuer ailesinin müşterek gayretleri sayesinde gerçekleşmiştir. Başarılı bu sonucu sadece bir başlangıç kabul ediyoruz. Hedeflerimizin ne kadar büyük, ülkemize getireceğimiz dövizin ne kadar çok olduğunu bizi izleyen bütün sektörler görecektir. İthalatçısıyla, ihracatçısıyla, taşımacısıyla, üreten çalışan her kesimle biz bir bütünüz, onların hizmet kapısıyız.

Patronlarımızın Tekirdağlı olması sebebiyle Trakya ve İstanbul’u evimiz olarak kabul edip bu bölgede daha özenli çalışmayı kendimize hedef koymuş bulunuyoruz. Türkiye’nin en büyük Transit konteyner limanı olmamızın yanı sıra MSC’nin diğer bir iştiraki olan Marport’la beraber ithalat ve ihracat konteynerlerindeki artış adedimiz bunun bir göstergesidir” dedi.

kadir-uzun-ve-cengiz-gunay.jpgLOJİPORT

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.