Arma Kontrol ‘araç durdurmada’ dünyadaki ilk 5 firmadan biri seçildi

Arma Kontrol ‘araç durdurmada’ dünyadaki ilk 5 firmadan biri seçildi

Arma Kontrol bariyer sistemleri son olarak İngiltere ve İtalya’da gerçekleştirilen çarpışma ve güvenlik testlerinde 80 km hızla çarpan ve tonlarca ağırlıklardaki kamyonları durdurma başarısı gösterdi.

Tamamı Türk mühendislerden oluşan Ar-Ge ekibiyle yüksek güvenlik ve bariyer sistemleri geliştiren Arma Kontrol, ürettiği güvenlik sistemleri ile en zorlu uluslararası testlerden başarıyla geçiyor. Güvenlik önlemlerinin yüksek olduğu izinsiz ve yetkisiz araçların geçişini engellemek amacıyla Arma Kontrol tarafından özel olarak tasarlanan Road Blocker ve Mantar Bariyerler, İngiltere ve İtalya’da gerçekleşen çarpışma testinde saatte 80 km hızla çarpan tonlarca ağırlıklardaki kamyonları durdurmayı başardı.

armakontrolimajgorseli-2.jpgUluslararası çarpışma testlerinde üst düzey başarı

Askeri binalar, kritik kamu alanları ve petrol tesisi gibi üretim tesislerinde yüksek güvenlik için tasarlanan Yüksek Güvenlikli Road Blocker, Yüksek Güvenlikli Teleskopik Road Blocker ve Yüksek Güvenlikli Mantar Bariyerleri uluslararası çarpışma testlerinde üst düzey başarı gösteriyor. Darbeye ve hava koşullarına dayanıklılığıyla dikkat çeken Yüksek Güvenlikli Mantar Bariyerin 90 ve 110 cm’lik alternatifleri bulunuyor. Road Blocker ve Mantar Bariyer ürünleri ise düşük, orta ve yüksek riskli yerlerin tümü için özel çözümler sağlıyor.

En riskli alanlar için özel olarak üretilebilen Teleskopik Road Blocker sistemleri de yüksek güvenlik önlemleri gereken askeri tesisler, emniyet birimleri ve lojmanları, konsolosluklar ile kamu binalarında üstün bir güvenlik ve koruma sağlıyor.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.