Arkas Otomotiv ödüle doymuyor

Arkas Otomotiv ödüle doymuyor

Şube, Haziran ayında satış ve satış sonrası hizmetler baz alınarak yapılan değerlendirmelerde Volvo ve Ford markalarından üç ödül birden aldı.Türkiye’nin...

Şube, Haziran ayında satış ve satış sonrası hizmetler baz alınarak yapılan değerlendirmelerde Volvo ve Ford markalarından üç ödül birden aldı.

Türkiye’nin en büyük çok markalı bayi organizasyonu Arkas Otomotiv, sektörün ve müşterilerinin beklenti ve ihtiyaçlarına uygun ve güvenilir bir şekilde karşılık vermek, pazarda farklılık yaratmak ve rekabet avantajı sağlamak misyonuyla hizmet veriyor. Bu yaklaşımı hem müşteri memnuniyeti hem de temsil ettiği markalar nezdinde şirketi başarılı kılıyor.

Volvo Car Türkiye, Haziran ayında açıkladığı Türkiye genelinde yapılan değerlendirme sonuçlarında Arkas Otomotiv Bursa Volvo Şubesi’ni ise “2010 Yılının En İyi Volvo Yetkili Servisi (ExcellenceAward – Best AuthorisedRepairer)” ödülüne layık gördü. Ayrıca servisin kaporta teknisyeni Savaş Demirbaş, Volvo Car Corporation tarafından düzenlenen “VISTA ( Volvo International Service Training Award)” yarışmasında Kaporta kategorisinde, 13 katılımcı arasından Türkiye 1.’si olarak VISTA Winner 2010 diploması almaya hak kazandı. Ford Otosan’ın 2010 yılı BMİS (Bayi Müşteri İlişkileri Sorumlusu) Performans Değerlendirme Ödül Programı’nda 151 başvuru arasında Arkas Otomotiv Bursa Ford Şubesi Müşteri İlişkileri Sorumlusu Çiğdem Balkan 92,23 puanla Türkiye 3.’sü oldu. Müşteri problemlerinin çözüm süresi ve memnuniyet oranlarının sıralamaya olumlu katkısı oldu.

Arkas Otomotiv’e dördüncü ödül yine Volvo Car Türkiye tarafından Etiler Volvo Şubesi’ne verildi. Şube “2010 Yılının En İyi Volvo Yetkili Satıcısı” (Best Authorised Retailer) seçildi.

İzmir, İstanbul, Bursa, Ankara ve Denizli olmak üzere 5 şehirde 23 lokasyonda showroomları bulunan Arkas Otomotiv, satış, satış sonrası hizmetler, 2. el araç alım-satımı, operasyonel araç kiralama, sigorta, otomobil koruma (car care) sistemleri ve araç finansmanı konularında çözümler sunuyor.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.