Arkas Otomotiv ödüle doymuyor

Arkas Otomotiv ödüle doymuyor

Arkas Otomotiv, 2017 yılında da Opel Performans ödüllerinde 4 birincilik elde etti. Ayrıca, perakende satışta hem Türkiye’de hem de bölgede zirveye çıkma onuru yaşadı

Arkas Otomotiv, OPEL 2017 yılı Performans Ödülleri’nde 4 birincilik ödülüne layık görüldü. 15-16 Ocak 2018 tarihinde Antalya’da Golf Resort Otel’de yapılan 2017 yılı kapanışı ve 2018 yılı stratejileri ve hedeflerinin görüşüldüğü toplantının ardından 2017 yılının performans ödülleri verildi. 

En çok satışı yaptı

2017 yılında bin 424 adetlik satış yapan Arkas Otomotiv Opel, Türkiye çapında en fazla araç satışını yaparak perakende satışta hem Türkiye hem de Ege Bölge birinciliğini elde etti. Arkas Otomotiv’in başarılarının ödüllendirildiği bir diğer kategori ise hedef gerçekleştirme oldu. 2017 hedefinde yüzde 154 gerçekleşme sağlayan Arkas Otomotiv, perakende hedef gerçekleştirme bölge birincisi ve küçük filo hedef gerçekleştirme bölge birincisi oldu. 
Arkas Otomotiv, “Başarı bir yol değil, yolculuktur” mottosu ile satış, servis, yedek parça, kurumsal 2.el alanlarında ‘Müşteri coşkusu yaratmak’ hedefini 2018 yılında da katlayarak sürdürmeyi hedefliyor. 

Milliyet

LOJİPORT

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.