Aras kargo'dan yöneticilerine hediye

Aras kargo'dan yöneticilerine hediye

Yurtdışı gönderimlerine ivme kazandırmak amacıyla şubelerine özel bir çekiliş düzenleyen Aras Kargo, şube yöneticilerini yurtdışında tatile gönderdi,...

Yurtdışı gönderimlerine ivme kazandırmak amacıyla şubelerine özel bir çekiliş düzenleyen Aras Kargo, şube yöneticilerini yurtdışında tatile gönderdi, şube personelleri de çok özel hediyelerin sahibi oldu.

7 kıtada 7 yıldızlı kargo hizmeti sunmak vizyonuyla çalışan Aras Kargo, bu vizyonunu desteklemek amacıyla çalışmalarına devam ediyor. Aras Kargo bu bağlamda şube yönetici ve çalışanlarının hayatına değer katmak ve başarılı ekipleri ödüllendirmek için özel kampanyalar da düzenliyor.

Aras Kargo’nun yurtdışı gönderimlerine ivme kazandırmak için düzenlediği çekilişin talihlileri geçtiğimiz günlerde hediyelerine kavuştu. Kampanya çerçevesinde Mart – Haziran  2011 tarihlerinde her 100 TL’lik yurtdışı kargo cirosu yapan yöneticiler, çekilişe katılma hakkı kazandı. Çekiliş sonucu 3 şube yöneticisi çift kişilik yurtdışı turu ve şube personelleri çok özel hediyeler kazandı.

4 gün, 3 gece yurtdışı tatiline hak kazanan Aras Kargo Türksan  Şube yöneticisi Mehmet Ali Söyler, İspanya’nın mimarisiyle dikkat çeken kenti Barcelona, Ereğli  Şube yöneticisi İbrahim Tunus Makedonya’nın başkenti Üsküp, Anıtpark Şube yöneticisi Seyhan Özcan İtalya’nın romantik şehri Roma’yı tercih etti.

Anıtpark, Gül ve Ereğli şube çalışanı temsilci ve kuryeler de DVD oynatıcı, ütü, tıraş makinesi, saç kurutma makinesi, mp3 çalar, portatif müzik seti gibi hediye seçeneklerinden istediklerini seçti.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum