Antmos Asfalt, 20 MAN kamyon ile atağa kalktı

Antmos Asfalt, 20 MAN kamyon ile atağa kalktı

Türkiye’de maden sektörünün en güçlü firmalarından Antmos Asfalt, MAN kamyonlardan oluşan 20 araçlık bir filo satın alarak gücüne güç kattı. Başta...

Antmos Asfalt, 20 MAN kamyon ile atağa kalktıTürkiye’de maden sektörünün en güçlü firmalarından Antmos Asfalt, MAN kamyonlardan oluşan 20 araçlık bir filo satın alarak gücüne güç kattı. Başta Çin olmak üzere 3 ayrı kıtaya ihracat gerçekleştiren Antmos Asfalt, 2013 yılında sipariş ettiği 20 adet MAN TGS 18.440 Efficientline’ı Antalya’da düzenlenen törenle teslim aldı.

Antoto Plaza’da yeni kamyonları teslim alan Antmos Asfalt yetkilisi Erkan Aydın, “Antmos Grup olarak, hep en iyiyi yapmak için çalıştık. Dünya devi MAN’ın üstün özelliklere sahip araçları ile artık çok daha güçlüyüz, çok daha büyük hedeflerimiz var” dedi.

Aydın şöyle devam etti: “Antmos Asfalt’ın bünyesinde yer aldığı Antmos Grup’un bulunduğu noktaya gelmesinde; dünyanın dört bir yanında başarıyla tamamlamış olduğu barajlar, göletler gibi taahhüt hizmetlerinin yanı sıra taş, dolamit ve mermerden oluşan maden işletmeciliğinin de büyük katkısı var. Faaliyetlerimizin can alıcı noktası ise nakliye. MAN, bu konuda bizim için tam bir çözüm sunuyor. MAN araçların, dayanıklılığı, ileri teknolojisi, kalitesi, düşük operasyon maliyetleri ve yüksek yakıt tasarrufu ile Antmos’u daha ilerilere taşıyacağından hiç şüphemiz yok”.

Antoto Satış Danışmanı Oğuzhan Oğuz ise, Antmos Asfalt’ın filosuna dahil ettiği MAN TGS 18.440 EfficientLine araçların muadillerine oranla arttırılmış kapasitesinin sağladığı büyük avantaja dikkat çekti. Oğuz, “TGS 18.440 EfficientLine araçların, sahip oldukları yüksek yakıt tasarrafu ve düşük emisyon değerleri ile de MAN’ı rakiplerine göre çok öne çıkarıyor” dedi.

Antalya Döşemealtı’ndaki Antoto Plaza’da yapılan teslimatın ardından peş peşe yola çıkan 20 MAN TGS 18.440 EfficientLine şirketin Burdur tesislerinde konuşlandı.

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.