"Anneler Günü"ne özel

"Anneler Günü"ne özel

Akaryakıt devlerinden OPEt ve elektronik ürünlerin vazgeçilmez markalarından Arçelik ve Beko "Anneler Günü" nedeniyle ortak bir kampanya başlattı. Akaryakıt...

Akaryakıt devlerinden OPEt ve elektronik ürünlerin vazgeçilmez markalarından Arçelik ve Beko "Anneler Günü" nedeniyle ortak bir kampanya başlattı.

Akaryakıt sektörünün önemli markası OPET, Türkiye’nin öncü, dayanıklı tüketim ve tüketici elektronik markaları Arçelik ve Beko ile yaklaşan ‘Anneler Günü’ için özel bir kampanya başlattı. Kampanya kapsamında 31 Mayıs 2014’e kadar Arçelik ve Beko mağazalarından alışveriş yapan OPET Kart sahipleri, belirlenen ürünlerde geçerli yüzde 25’e varan anında indirim fırsatından yararlanacak. Arçelik ve Beko markalı elektrik süpürgesinden çamaşır ve bulaşık makinesine, televizyondan buzdolabına, Grundig Notebook’tan klimaya kadar birçok üründe yüzde 8 ile yüzde 25 arasında değişen indirimli alışveriş fırsatı da markaların tüm mağazalarında geçerli olacak. Kampanya kapsamında, OPET Kart sahiplerine her üründen 1 adet alma hakkı tanınıyor.

 LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.