Ankara Mamak’a Shell & Turcas’tan yeni istasyon

Ankara Mamak’a Shell & Turcas’tan yeni istasyon

İstasyon ağını genişletmeyi sürdüren akaryakıt ve madeni yağ pazarının en beğenilen şirketlerinden Shell & Turcas’ın yeni adresi Ankara Mamak...

İstasyon ağını genişletmeyi sürdüren akaryakıt ve madeni yağ pazarının en beğenilen şirketlerinden Shell & Turcas’ın yeni adresi Ankara Mamak oldu.

Ürün ve hizmet kalitesiyle akaryakıt sektörünün en beğenilen şirketlerinden biri olan Shell & Turcas, müşterilerinin ihtiyaç duyduğu her noktada hizmet verebilmek için Türkiye’nin farklı noktalarında yeni istasyonlar açmaya devam ediyor. Bu kapsamda yatırımlarına devam eden Shell’in son adresi Ankara Mamak IKEA oldu. Mamak Nato Yolu Caddesi üzerinde bulunan istasyon, kaliteli yakıtların yanı sıra güler yüzlü hizmet anlayışı, modern altyapısı, temiz tuvaletleri ve tesisleriyle de müşterilerin beğenisini kazanıyor.

Shell Ankara Mamak IKEA istasyonunda müşterilere Shell FuelSave Tasarruf Yakıtları ile Shell V-Power Nitro+ Performans Yakıtları ve Shell AutoGas ürünleri sunuluyor. Sürücüler, istasyonda Shell’in sadakat programı Shell Club Smart Card avantajlarından da yararlanabiliyorlar. Ayrıca istasyonda Taşıt Tanıma Sistemi, oto yıkama ve 24 saat açık market bulunmakta.

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.