Alstom, Türkiye'de yeni bir anklaşman projesini daha tamamladı

Alstom, Türkiye'de yeni bir anklaşman projesini daha tamamladı

Alstom, Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) İşletmesi için Eskişehir - Kütahya - Balıkesir hattında 328 km'lik ana hat demiryolunu kapsayan dijital anklaşman sistemini tamamladı ve hizmete soktu.

Telekomünikasyon ve Trafik Kontrol Merkezi (CTC) dahil olmak üzere 182 km'den uzun ilk beş kesim için anklaşman sistemi tamamlanarak devreye alındı. Toplam 146 kilometrelik geri kalan üç kesim bu ay itibarıyla hizmete girdi.

Alstom Ortadoğu ve Türkiye Genel Müdürü Mama SOUGOUFARA, "Çalışmalarımızın meyvesini Eskişehir - Kütahya - Balıkesir demiryolu hattında görmekten gurur duyuyoruz. Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları İşletmesi ile olan ortaklığımıza büyük değer veriyoruz ve Avrupa Demiryolu Trafik Yönetim Sistemimiz (ERTMS) aracılığıyla Otomatik Tren Denetimi çözümümüzün getirilmesi ve bu sinyalizasyon sistemine AB standartlarının uygulanması ile yüksek güvenlik teknolojilerinin seviyesini artırma çabalarında kendilerini tam destekliyoruz. Mobilite ihtiyaçlarını karşılayarak ve ilerideki ulaşım projelerini destekleyerek Türkiye için uzun vadeli bir ortak olma taahhüdümüzü bağlıyız“ dedi.

Alstom, demiryolu araçları, metro ve tramvaylar için anahtar teslim ulaşım sistemleri sunarak, sinyalizasyon ve tren kontrol teknolojisinin önde gelen sağlayıcısı olarak 60 yılı aşkın bir süredir Türkiye'de faaliyet gösteriyor. İstanbul ofisi, proje yönetimi, mühendislik, eğitim ve bakım hizmetleri sunan, Sistem ve Altyapı proje ekiplerinin yanı sıra Alstom'un Dijital ve Entegre Sistemler uzmanlığı için bölgesel merkeze ev sahipliği yapıyor.     

alstom-anklasman-projesi-(1).jpgLOJİPORT

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.