Alpet Kıbrıs’a “Rekabet ve Kalite Ödülü”

Alpet Kıbrıs’a “Rekabet ve Kalite Ödülü”

Kuzey Kıbrıs akaryakıt sektörünün lideri Alpet, KKTC Tüketiciler Derneği tarafından düzenlenen ödül töreninde, müşteri odaklı hizmet anlayışıyla...

Kuzey Kıbrıs akaryakıt sektörünün lideri Alpet, KKTC Tüketiciler Derneği tarafından düzenlenen ödül töreninde, müşteri odaklı hizmet anlayışıyla ‘Rekabet ve Kalite Ödülü’ne layık görüldü.

Altınbaş Holding bünyesindeki Alpet Kıbrıs, KKTC Tüketiciler Derneği’nin tüketici haklarını koruma ve tüketiciyi bilinçlendirme amacıyla her yıl düzenlediği törende ‘Rekabet ve Kalite’ ödülünü almaya hak kazandı. Tüketici haftası kapsamında Golden Tulip Hotel’de gerçekleştirilen törende, tüketici haklarını destekleyen ve koruyan kurumlara plaket verildi. Kuzey Kıbrıs Alpet müşteri odaklı hizmet anlayışı, akaryakıt sektörüne katkısı ile bu ödüle layık görüldü.

2014 ve 2015 yılları içerisinde hizmet kalitesi ile birçok alanda ödül ve kalite sertifikası alan Alpet Kıbrıs, yakın dönemde iş dünyasının performansını değerlendiren Stevie Ödülleri’nde ‘Satış ve Müşteri Hizmetleri’ (Stevie Awards for Sales & Customer Service) alanında ödül almıştı.

Alpet Kıbrıs Genel Müdürü Ali Murat Yeşilyurt yaptığı konuşmada Alpet Kıbrıs olarak ayrıcalıklı, yenilikçi ve kaliteye dayalı bir anlayışla hizmet verdiklerini söyledi.  Ali Murat Yeşilyurt, “Gerçekleştirdiğimiz anketler ve kamuoyu araştırmaları ile müşterilerimizin isteklerini sürekli gözlemliyoruz. Bu bağlamda sağladığımız tüm hizmetlerin tüketicilerin ihtiyaçlarına ve taleplerine göre şekillendirilmesine özellikle önem gösteriyoruz” dedi.

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.