Alman Reiser Schwertransport’un tercihi Kässbohrer

Alman Reiser Schwertransport’un tercihi Kässbohrer

Almanya merkezli özel yük taşıma hizmetleri sağlayıcısı Reiser Schwertransport GmbH, Kässbohrer’in Goch tesislerinde K.SLH 8, Kässbohrer 8 dingilli hidrolik...

Almanya merkezli özel yük taşıma hizmetleri sağlayıcısı Reiser Schwertransport GmbH, Kässbohrer’in Goch tesislerinde K.SLH 8, Kässbohrer 8 dingilli hidrolik low-bed’ini teslim aldı.

130 ton taşıma kapasitesi ile Kässbohrer’in 8 dingilli hidrolik dümenleme sistemine sahip low-bed’i, K.SLH 8, her tür ağır yük taşımacılığına uygun olarak geliştirildi. 34 ton deveboynu kapasitesi ve hidrolic süspansiyon sistemi ile K.SLH 8 etkin ve güvenli yük dağılımını garantiler. Hidrolik dümenleme sistemi, özellikle dar ve zor dönüşlerde maksimum manevra kabiliyeti sunarken, lastik ömrünü ve performansını da yukarı çekiyor.

Reiser Schwertransport Yönetim Kurulu Başkanı Stephan Reiser, Kässbohrer’in Adapazarı’ndaki üretim tesislerini gördüğünde, şirketin yüksek potansiyeli karşısında çok etkilendiğini belirtti. Reiser, “Bir nakliyat firması işleten bir dostumun filosunda çok sayıda Kässbohrer low-bed bulunuyor. Onun referansı ile Kässbohrer’le iletişime geçtim. Oldukça deneyimli bir satış görevlisi de beni doğru çözüme yönlendirdi” ifadelerini kullandı.

Hem Almanya genelinde, hem de Belçika, Hollanda, Lüksemburg, Fransa, İspanya, Portekiz, Avusturya, İsviçre, İtalya, Macaristan, Romanya, Bulgaristan, Yunanistan, Çek Cumhuriyeti ve Polonya’dan yük taşınmasına yönelik olarak filo işleten Reiser Schwertransport’un, özel ebat ve ağırlıklarda yük taşımaya yönelik daimi ruhsatı bulunuyor.

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.