Allison’ın şanzıman serisine tam not

Allison’ın şanzıman serisine tam not

Türkiye’nin dört bir yanından Allison’ın düzenlediği etkinliğe katılan kamu ve özel sektör otobüs işletmecileri, Allison tam otomatik şanzımanları...

Türkiye’nin dört bir yanından Allison’ın düzenlediği etkinliğe katılan kamu ve özel sektör otobüs işletmecileri, Allison tam otomatik şanzımanları deneme imkanı buldular. İki gün süren “Ride & Drive” aktivitesinde basın mensupları, otobüs işletmecileri ve üreticilerinden oluşan 100'ün üzerinde katılımcı, İstanbul Tuzla Autodrom'da Allison’ın Torqmatic® ve 2000 Serisi şanzımanlarını test etti. Katılımcılar, önde gelen Türk otobüs üreticileri tarafından tedarik edilen beş adet Allison ile donatılmış şehir içi ve şehirler arası otobüsleri kullandılar. Test sürüşleri sırasında, Allison’ın yakıt tasarrufu sağlayan Reduced Load at Stop (RELS) / Dururken Yük Azaltma ve Vehicle Acceleration Control (VAC) / Araç Hızlanma Kontrolü gibi özelliklerinin faydaları da katılımcılara aktarıldı.

Allison Transmission, dünya genelinde düzenlediği “Ride & Drive” aktiviteleri ile tam otomatik şanzımanlarının faydalarını, iş ortaklarına denemelerini sağlayarak aktarıyor. Türkiye’de ilk defa düzenlenen bu özel etkinlik sırasında açıklama yapan Allison Transmission Avrupa Pazarlama Müdürü Manlio Alvaro; “Türkiye'de ilk defa “Ride & Drive” test etkinliğimizi gerçekleştirdik. Toplu ulaşım sektörü tarafından gördüğümüz yoğun ilgi ve aldığımız olumlu yorumlar son derece memnun edici. İş ortaklarımızın, şanzımanlarımızın verimliliklerine kattığı değeri kendilerinin kullanarak görmesi bizim için çok önemli. Bu değerin filo verimliliği ve daha yüksek yolcu konforuna katkısı ile işletim maliyetleri açısından yararlarının iş ortaklarımız tarafından onaylanması bizim için gurur kaynağı” dedi.

Toplu ulaşım için en geniş tam otomatik şanzıman yelpazesi

Allison Transmission, şehir içi ve şehirler arası otobüs uygulamalarında en geniş tam otomatik şanzıman yelpazesini sunuyor. 1000 ve 2000 Serisi şanzımanlar, motor gücü 200 bg'ne kadar olan otobüsler için üretiliyor. Allison Torqmatic® Serisi ise şehirler arası otobüsler için öneriliyor. Torqmatic® Serisi, toplam araç ağırlığı 29 tona kadar ulaşan 400 bg'ndeki otobüsler ile 550 bg'ne kadar olan şehirler arası otobüslerde tercih ediliyor.

BUS&TRUCK

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.