Alcoa'dan bir yenilik daha geldi

Alcoa'dan bir yenilik daha geldi

Dövme alüminyum jantın mucidi ve bu alanda küresel lider olan Alcoa filoların taşıma kapasitesini ve yakıt tasarrufunu arttırmaya yardımcı olmak için...

Dövme alüminyum jantın mucidi ve bu alanda küresel lider olan Alcoa filoların taşıma kapasitesini ve yakıt tasarrufunu arttırmaya yardımcı olmak için en hafif ağır yük kamyonu jantını Avrupa'da piyasaya süreceğini açıkladı.

Almanya Hannover'daki 65. Uluslararası Motor Şovu (IAA) Ticari Araçlar ticari sergisinde ilan ettiğine göre, Alcoa şu anda gelmiş geçmiş en hafif dövme alüminyum jantı olan MagnaForce™ alaşımlı Ultra ONE™ jantının Avrupa lansmanı için filo ortakları seçiyor. Jant, 2015'in ikinci yarısında Avrupa'da piyasaya sürülmüş olacak. Dünya çapındaki filolar, taşıma kapasitesini arttırmak, yakıt tasarrufunu iyileştirmek ve emisyon düzenlemelerine uymak için çelik jantlar yerine daha hafif olan alüminyum jantlara yöneliyor.

Alcoa Wheel and Transportation Products şirketinin başkanı Tim Myers "Alcoa'nın Ultra ONE jantı, çelik jantların ağırlığı olmadan ağır yük performansı sunuyor ve çok da güzel görünüyor." "Alcoa, filoların kilolardan kurtulmasına, daha fazla yük taşımasına ve maliyetlerde tasarruf etmesine yardımcı olmak için büyüyen Avrupa piyasasına en iyi jant teknolojisini getiriyor." "Diğer piyasalarda petrol nakliyecileri ve yük taşımacıları gibi ağırlığa duyarlı filolar Ultra ONE teknolojisini çabucak benimsedi ve Avrupa'da da aynısını bekliyoruz,"  dedi.

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.