Akü sektörünün Ar-Ge lideri İnci Akü

Akü sektörünün Ar-Ge lideri İnci Akü

Turkishtime Dergisi tarafından açıklanan 2015 yılı Ar-Ge 250 araştırması sonuçlarında, akü sektörünün lideri İnci Akü oldu.

Türkiye İhracatçılar Meclisi’nin ‘Türkiye’nin En Büyük İlk 1.000 İhracatçı Firması’ verileri doğrultusunda hazırlanan ‘Ar-Ge 250’ Araştırması, Türkiye’nin Ar-Ge öncülerini belirledi. 2009 yılında akü sektörünün ilk Ar-Ge Merkezi’ni hayata geçiren İnci Akü, bu yıl 250 şirket arasında 60’ıncı sırada yer alarak ‘Sektörünün Ar-Ge lideri’ unvanını aldı.

İnci GS Yuasa’nın öncü markaları arasında yer alan İnci Akü, inovasyon konusundaki gücünü ilk olarak geçtiğimiz yıl düzenlenen İnovaLİG yarışmasındaki birinciliğiyle kanıtladı. İnovasyonu bir şirket kültürü olarak benimsediklerini belirten İcra Kurulu Direktörü Cihan Elbirlik, “İnci Akü markamızla birçok alanda sektör lideri olarak yer alıyoruz. Güçlü Ar-Ge ekibimizle bugüne kadar 72 patent, faydalı model ve endüstriyel tasarıma imza attık ve çalışmalarımıza tüm hızımızla devam ediyoruz. Yenilikçi bakış açımızla yaptığımız yatırımların karşılığı olarak aldığımız ödüller bizi çok gururlandırıyor ve motive ediyor. Sürekli gelişime odaklı bakış açımızla, sektörde ilklerin ve yeniliklerin elçisi olmaya; aldığımız derecelerle hedefimiz yolunda ilerlemeye devam edeceğiz” dedi.

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.