Aktrans Krone ile devam ediyor

Aktrans Krone ile devam ediyor

Mersin - Irak hattı arasında gıda taşımacılığı yapan Aktrans firması , 120 araçlık filosuna, 7 adet Krone Cool Liner model treyler daha kattı. Aktrans...

Mersin - Irak hattı arasında gıda taşımacılığı yapan Aktrans firması , 120 araçlık filosuna, 7 adet Krone Cool Liner model treyler daha kattı.

Aktrans firması tesislerinde yapılan tören ile Adana Krone yetkili satıcısı İsotlar Motorlu Araçlar, 7 adet Krone Cool Liner model treyleri teslim etti.

1982 yılında kurulan Aktrans, 120 araçlık filosuna 7 Krone Cool Liner modeli treyler daha eklerken, “Çekicilerimiz Scania, treylerlerimiz Krone’dir. En ağır şartlarda en iyi taşımacılığı Doğuş Otomotiv desteği ve güvencesiyle yapıyoruz” dedi.

Sıcak bölgelere donmuş gıda taşımacılığı yaptıklarını belirten Aktrans firması,  “Krone Cool Liner, frigo taşımacılığında bizlere büyük güç kazandırıyor. En ağır şartlarda, en riskli bölgelere bile sağlıklı gıda taşımacılığı yapabiliyoruz” dedi.

Krone Cool Liner, kataforez kaplama ve toz boyama sayesinde paslanmaya ve çürümeye karşı 10 yıl garantili olarak tüketicilerin karşısına çıkıyor. ATP - HACCP, TUV ve Yük Güvenlik Sertifikalarına sahip olan Krone Cool Liner,  frigo taşımacılıkta olabilecek en zor şartlara rahatlıkla uyum sağlayabilen özel tasarımıyla kullanıcılarının ihtiyaçlarına yönelik çözümler sunuyor.

Adana yetkili satıcısı İsotlar Motorlu Araçlar ile bölgesindeki müşterilere satış ve servis hizmetlerini en iyi şekilde sunan Doğuş Otomotiv-Krone, müşterilerinin istek ve ihtiyaçlarına yönelik ürün ve hizmetleri ile  müşteri odaklı çözümler üretmeye devam ediyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.