Ağır vasıtaların güçlü sesi: Tek Boynuz Unichorn

Ağır vasıtaların güçlü sesi: Tek Boynuz Unichorn

Dünyanın ilk 10 korna üreticisinden Seger'in ürettiği özel tasarımı ile daha az yer kaplayan 80JH kodlu havalı korna, çalındığında ulaştığı 125 desibel ses seviyesi ile ağır vasıtaların yollarda güvenle ilerlemesine katkı sağlıyor.

Bursa’da ürettiği kornaları 70’ten fazla ülkeye ihraç eden Seger, ağır vasıta araçlar için ürettiği ve ‘Tek Boynuz-Unichorn’ adını verdiği havalı korna ile uzun yol şoförlerinin sesi olmaya devam edecek.

125 desibel ses gücüne sahip

80JH kodu ile kompakt boyutlarda üretilen havalı korna, yeni nesil kamyon, otobüs ve tır gibi ağır vasıta araçlar için özel olarak tasarlandı. Yeni nesil ağır araçlarda teknolojik ekipmanların çoğalması sonucu korna bağlantı yeri ile ilgili yaşanılan sıkıntıların giderilmesi amacıyla geliştirilen 125 desibel ses gücüne sahip ‘Tek Boynuz-Unichorn’ kompakt dizaynıyla daha az yer kaplıyor.

İhtiyaca uygun üretildi

Sürücülerin ihtiyaçlarını ve teknolojik yenilikleri göz önünde bulundurarak üretim yaptıklarını söyleyen Seger Korna Satış ve Pazarlama Müdürü Cüneyt Coşkun, “Yeni nesil ağır vasıtalarda teknolojik ekipmanlar araç üzerinde çoğalınca korna bağlantı yerlerinde sorunlar yaşanmaya başladı. Bu problemi giderebilmek için AR-GE ekibimiz ile gerçekleştirdiğimiz çalışma sürecinin ardından Seger 80JH “Tek Boynuz-Unichorn” kornayı tasarladık ve performans testlerinin ardından üretimine başladık. 125 desibel ses gücüne sahip olan bu ürün araçta daha az yer kapladığı için bağlantı yerleri ile ilgili sorunu da çözmüş olduk. İsmi de boynuz görünümünü andırdığı için mitolojide adı geçen Unichorn’dan geliyor” dedi.

LOJİPORT

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.