Ağır ticarilerde LPG artık mümkün!

Ağır ticarilerde LPG artık mümkün!

Dizel motorlarda LPG kullanımını mümkün kılan Alman teknoloji ürünü ‘R1 Dual LPG Yakıt Sistemleri’ni Türk firmalarıyla buluşturan Liber İleri Teknoloji...

Dizel motorlarda LPG kullanımını mümkün kılan Alman teknoloji ürünü ‘R1 Dual LPG Yakıt Sistemleri’ni Türk firmalarıyla buluşturan Liber İleri Teknoloji AŞ, hem müşterisinin bütçesini hem de çevreyi koruyor.

Alman CHM-Trucktec firmasının Türkiye temsilcisi olan Liber İleri Teknoloji AŞ, taşımacılık, lojistik ve ulaşım firmalarının en büyük gideri olan yakıt masraflarını “R1 Dual LPG Yakıt Sistemleri” ile azaltıyor.

“R1 Dual LPG Dizel Yakıt Sistemi”, Euro3 ve üzeri tüm ağır vasıtalarda ve otobüslerde kullanılabilirken, kullanıcının yakıt giderlerinden tasarruf etmesini sağlıyor. Son derece güvenli bir sistem olan bu Alman teknolojisi araca hiçbir zarar vermiyor ve aracın emisyon değerlerinde ciddi düşüşler sağlıyor.

TÜRKİYE’DEKİ TEK YETKİLİ LİBER İLERİ TEKNOLOJİ AŞ

Benzinli binek araçlarda LPG dönüşümleri 1997 yılından bu yana Türkiye’de başarıyla uygulanmasına rağmen aynı dönüşüm, dizel motorların çalışma prensipleri gereği, ağır ticari araçlar ve otobüslerde uygulanamıyordu.

Bu konu üzerinde yaklaşık 10 yıldır çalışan Alman CHM-Trucktec firması, LPG’nin dizel motorlarda; ancak ikinci bir yakıt olarak kullanılabileceği ilkesinden yola çıkarak, sistemi başarılı bir şekilde çalıştırmış ve dünyanın kullanımına sunmuştu.

Bu yılın Mart ayında CHM-Trucktec firmasının Türkiye’de tek yetkili temsilci olarak hizmet vermeye başlayan Liber İleri Teknoloji AŞ ise bu tasarruflu sistemi Türkiye’de firmalar ve filolarla buluşturmaya başladı.

Önümüzdeki dönemde tüm Türkiye’de kuracağı bayi ağıyla müşterilerine hızlı ve kaliteli hizmet verme imkanı yakalayacak olan Liber İleri Teknoloji AŞ, aynı zamanda otogaz sektörüne de ciddi bir hareketlilik kazandıracak.

BUS&TRUCK

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.