ACTROS'un pistonları Türkiye'den

ACTROS'un pistonları Türkiye'den

İzmit fabrikasında üretilen ürünler Daimler-Chrysler Mannheim Fabrikası 2.5 gün süreyle proses denetlemelerine tabi tutuldu ve 100 üzerinden 95 puan alarak...

İzmit fabrikasında üretilen ürünler Daimler-Chrysler Mannheim Fabrikası 2.5 gün süreyle proses denetlemelerine tabi tutuldu ve 100 üzerinden 95 puan alarak büyük bir başarı elde etti. Tesis, bu üretimle 40 milyon dolarlık bir iş hacmi daha kazanacak. Daha önce sadece, LVD (hafif dizel araçlar) tipi ürünlerde Daimler-Chrysler (DC) ile çalışan Federal-Mogul ağır iş kamyonlarının pistonları için de Daimler-Chyrsler’in onaylı tedarikçisi olmayı başararak büyük puan topladı.

600 farklı piston

Türkiye’de Ford Otosan ve Renault gibi markalarının ana tedarikçisi olan Federal- Mogul İzmit Fabrikası’nda; Daimler-Chrysler, Volvo, Scania, Caterpillar, Perkins, Ford, Renault, Fiat, Peugeot ve Bentley için de orijinal pistonlar üretiliyor. Yılda 10 milyon adet piston üretilen tesislerde tam otomatik olarak çalışan 14 üretim bandı var ve 150 adet robot makine kullanılıyor. Federal-Mogul, 24 ülkede, 130 üretim tesisi ve 45.000 çalışanıyla dünyanın en büyük iki üreticisinden biri. Otomotiv sektörüne orijinal ekipman ve yedek parçalar sağlayan firma 1998’den bu yana Dereli Grubu ile çalışıyor.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.