ABC, DAF ve TIRSAN’la büyüyor

ABC, DAF ve TIRSAN’la büyüyor

TIRSAN Treyler A.Ş. Samandıra Genel Müdürlüğü’nde düzenlenen tören ile ER-BİL Uluslararası Transport 100 adet DAF XF105.460 ve 100 adet TIRSAN Mega...

TIRSAN Treyler A.Ş. Samandıra Genel Müdürlüğü’nde düzenlenen tören ile ER-BİL Uluslararası Transport 100 adet DAF XF105.460 ve 100 adet TIRSAN Mega Şasili Maksima Semi-Treyler siparişinin 60’ar adetlik kısmını teslim aldı.  Tırsan bayisi DAF-TIRSAN Otomotiv’in gerçekleştirdiği satışın teslimat törenine TIRSAN Treyler A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu, ER-BİL Uluslararası Transport Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanı Ergün Bilen ve DAF-TIRSAN Otomotiv Özel Müşteriler Yöneticisi Ertuğrul Erkoç katıldı.

NUHOĞLU: DAF ÇEKİCİ VE TIRSAN TREYLER KOMBİNASYONU KAZANDIRIR

TIRSAN Treyler A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu basın toplantısında yaptığı konuşmada yeni alımları ile beraber 300 DAF çekici ve 300 TIRSAN treyler araca sahip olan ABC Grup Bünyesindeki ER-BİL Uluslararası Transport ile yapılan işbirliğinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Nuhoğlu, “DAF ve TIRSAN kombinasyonunu kullanan tüm müşterilerimizde aynı sonucu görüyoruz; tekrar tekrar DAF ve TIRSAN’ı tercih ediyorlar. Çünkü DAF ve TIRSAN treyler kombinasyonunda performans yükseliyor. Yakıt sarfiyatında elde edilen tasarruf, her yol ve yük şartında değişmeyen performans seviyesi tekrar DAF ve TIRSAN’ı tercih etmeyi sağlıyor” dedi.

ABC, DAF ve TIRSAN’la büyüyorER-BİL Uluslararası Transport’un yeni alımlarında 50 adet DAF çekicisini ZF ASTronic (otomatik) şanzımanlı olarak satın aldığını belirten Nuhoğlu, “DAF yeni nesil ATe araçlar %3 tasarruf sağlar, otomatik şanzıman ile de ayrıca % 5 daha tasarruf sağlanır. ZF ASTronic şanzıman, efsanevi DAF motorunun sürüş ve frenleme performansını en üst seviyelere çıkartan özel yazılımı ile kullanım hatalarını bertaraf ederek manuel şanzımanlı araca göre %5 yakıt ekonomisi sağlamaktadır. Debriyaj balatası ömrünü iki katı artırmaktadır ve 80 kg’lık ağırlık avantajı sunmaktadır” şeklinde konuştu.

ABC, DAF ve TIRSAN’la büyüyorDAF, ATE PROGRAMI İLE ‘BİZİM AMACIMIZ SİZİN KARLILIĞINIZDIR’ FELSEFESİNİ SUNUYOR

2012 yılı başından itibaren Türkiye'ye getirilen tüm DAF araçlarının motorunun ATe konseptine sahip olduğunu vurgulayan Çetin Nuhoğlu, “ATe (Advanced Transport Efficiency) programı; DAF araçlarının taşıma performansını arttıran, Toplam Sahip Olma Maliyetlerini azaltan ve araçları daha çevreci kılacak tüm ürün ve hizmet çözümlerini kapsamaktadır. Toplam Sahip Olma Maliyeti açısından bakıldığında DAF en karlı yatırımdır. 5 yıllık kullanım süresi sonunda en düşük Toplam Sahip Olma Maliyetini Sunmaktadır’ dedi. DAF ATe Programının sadece en ekonomik araçları sunmaktan öteye giden bir felsefe olduğunu söyleyen Nuhoğlu ‘Bu felsefe sürücüler arasında farkındalık yaratmak ve filo yöneticilerinin de sürece katılımını sağlayarak ulaşılmak istenen maksimum verimliliği hep birlikte yapmak anlamına gelmektedir” diye konuştu.

NUHOĞLU: DAF XF105 GÜNÜMÜZ PAZARI İÇİN SUNULABİLECEK EN İYİ TEKLİFTİR

Çetin Nuhoğlu, “DAF XF105 günümüz pazarı için sunulabilecek en iyi tekliftir. Kendi sınıfında en geniş kabine sahip olup sürücüye en üst düzeyde rahatlık, operatöre de kilometre başına yüksek getiri sağlar. Yüksek performanslıdır” dedi.

ABC, DAF ve TIRSAN’la büyüyorERGÜN BİLEN: DAF VE TIRSAN ARAÇLARI DOĞRU YATIRIMDIR

ER-BİL Uluslararası Transport Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanı Ergün Bilen, DAF ve TIRSAN araçları ile alırken kazandıklarını, kullanırken kazandıklarını ve satarken 2.elde de kazandıklarını vurgulayarak, “DAF ve TIRSAN araçları getirisi yüksek birer yatırım aracıdır. Size hep kazandırır, doğru yatırımdır’ dedi. Ergün Bilen ‘Yenilikçi teknolojiler sunarak nakliyecinin daha verimli çalışmasına imkan sağlayan TIRSAN ile işbirliğimizden gurur duyuyoruz. TIRSAN’ın yurtiçinde ve yurtdışında geniş servis ağı sayesinde her yerde güvenle hizmet alabildiğimiz satış sonrası hizmetler ağına güveniyoruz. DAF-TIRSAN Otomotiv’in servis hizmet kalitesi ve çözüm odaklı yaklaşımları nedeniyle işbirliğimizin artarak devam edeceğine inanıyorum” ifadelerini kullandı.

DAF FT XF 105.460 OPTİMİZER’IN (ZF AS TRONİC ŞANZIMANLI) ÖZELLİKLERİ

-460hp, 12,9lt, sıralı 6 silindirli EURO5 MX motor

-ZF 12AS2330 AS Tronic; 15,86:1,00

-12 vitesli tam otomatik ve tiptronik kullanımlı şanzıman

-Diferansiyel oranı: 2,69 (Seri tip; 1.230 dev/dak’da 85 km/h)

-ABS/EBS/ASR

-MX-Motor Freni (2.100 dev/dak’da 320kW)

-80A alternatör, 2x225Ah aküler

-315/70 R 22,5 ölçüsünde Michelin lastikler

-Jost JSK42 150+12mm çeki tablası

-Mout ön hazırlık

Kabin dışı

-Beyaz Renk H3279/1

-Mekanik süspansiyonlu Space Kabin

-Kırılmaz Lexan camlı halojen farlar ve sis lambaları

-Elektrik kumandalı ve ısıtıcılı siyah renkli aynalar

-Hava süspansiyonlu şoför ve muavin koltuğu

-Kabin renginde üst ve yan rüzgarlıklar (İki taraftan menteşeli)

-AM/FM + GSM + GPS + CB(telsiz) antenleri

Kabin içi

-Uzaktan kumandalı merkezi kilit

-Klima

-FMS ön hazırlığı (Filo yönetim sistemi bağlantısı)

-Kuru tip ilave kabin ısıtıcı

-Geliştirilmiş yol bilgisayarı (Yakıt sarfyatı analizi)

Şasi

-850lt+430lt alüminyum yakıt tankı

-75lt AdBlue tankı

-Stepne ve taşıyıcısı

ABC, DAF ve TIRSAN’la büyüyor

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

www.lojiport.com

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.