777 Yacht'tan Sibirya kaplanı'na destek

777 Yacht'tan Sibirya kaplanı'na destek

 Yeni bir yapılanma içine giren ve adı “Faruk Yalçın Zoo” olarak değiştirilen Darıca’daki hayvanat bahçesinde olumlu gelişmeler yaşanıyor.Birçok...

 

Yeni bir yapılanma içine giren ve adı “Faruk Yalçın Zoo” olarak değiştirilen Darıca’daki hayvanat bahçesinde olumlu gelişmeler yaşanıyor.

Birçok yeni hayvanın katıldığı hayvanat bahçesinin en ilginç üyelerinden biri Sibirya Kaplanı. Bakımı ve beslenmesi çok zor olan Sibirya Kaplanı’na 777 Yacht Group Company sahip çıktı. 777 Yacht Group Company, Sibirya Kaplanı’nın bir yıllık bakımını üstlendi. Soyu tükenmekte olan Sibirya Kaplanı bir defada 25 kilo et yiyor. 

Mega yatların pazarlamasını yapan ve bu alanda bakım ve onarım hizmeti veren 777 Yacht Group Company, Sibirya Kaplanı için ödeyeceği para ile Sibirya Kaplanı’nın bir yıllık bakımının tamamını karşılamış oluyor. Sibirya Kaplanı, Faruk Yalçın Zoo Hayvanat Bahçesi’nin bakımı en pahalı olan hayvanı.

Konuyla ilgili olarak konuşan Faruk Yalçın Zoo Genel Müdürü Arif Sankur, “Hayvanat bahçemiz yeni bir yapılanma içine girdi. Bu nedenle bağışlar bizim için çok önemli. Parkımız doğanın bir parçası. Buranın yaşaması için tüm doğa dostlarından destek bekliyoruz. 777 Yacht Group Company şirketinin Yönetim Kurulu Başkanı Sonay Günay Hanım’ı hassasiyet göstererek bize destek verdiği için kutlarım” dedi.

777 Yacht Group Company şirketinden Gemi İnşa Mühendisi Erdem Kök, gerekli işlemler yapıldıktan sonra, bağış tabelasını Faruk Yalçın Zoo Genel Müdürü ile birlikte hayvanat bahçesinin girişine astı.

777 Yacht Group Company Yönetim Kurulu Başkanı Sonay Günay ise yaptıkları bağış ile ilgili olarak şunları söyledi: “Şirketimizin politikası gereği yılda birkaç kez bu tip sosyal sorumluluk projelerine destek veriyoruz ve tüm doğaseverleri bu tip sosyal sorumluluk projelerinde görev almaya davet ediyoruz."



LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.