'500C by Gucci' sahneye çıkıyor

'500C by Gucci' sahneye çıkıyor

Gucci ve Fiat, hem İtalya’nın birleşmesinin 150’inci yıl dönümünün hem de Gucci’nin 90’ıncı yıl dönümünün kutlandığı 2011 yılında imza...

Gucci ve Fiat, hem İtalya’nın birleşmesinin 150’inci yıl dönümünün hem de Gucci’nin 90’ıncı yıl dönümünün kutlandığı 2011 yılında imza attıkları ortak çalışmanın ürünü olan Fiat “500 by Gucci”den sonra şimdi de Fiat “500C by Gucci” sahneye çıkıyor. Fiat ve Gucci, yine Gucci’nin Yaratıcı Direktörü Frida Giannini tarafından ve Centro Stile Fiat işbirliği ile özel uygulaması yapılan “500 by Gucci”nin cabriolet versiyonu “500C by Gucci”yi tanıtıyor.

Fiat’ın kurucularından Agnelli Ailesi’nin varislerinden Lapo Elkann’ın öncülüğünde hayata geçen işbirliği kapsamında Fiat 500’ün özel üretim versiyonu 500 by Gucci, www.500bygucci.com internet sitesi üzerinden dünyanın dört bir yanından 3000 adetlik ön sipariş alarak büyük bir başarıya imza atmıştı. Şimdi 500C by Gucci ile bu olağanüstü ilginin devam etmesi bekleniyor. Fiat’ın özel serileri 500 by Gucci ve 500C by Gucci, Türkiye pazarına ise bu yılın son çeyreğinde sunulacak.

Fiat “500C by Gucci”, sahip olduğu sıra dışı tasarım unsurlarıyla farkını ortaya koyuyor. 500 by Gucci’nin tüm özgünlüğü, detaylara gösterilen özen, seçkinlik hissi ve stil gibi tüm unsurlar yeni versiyon olan 500C by Gucci’de zenginleştirilirdi. Fiat 500’ün efsanevi tasarımı 500C by Gucci ile “gökyüzüne açılan pencere” şeklinde ifade edilen, yenilikçi, elektrikli ‘soft-top’ tavanı sayesinde daha da cazip bir hale getirildi. Gucci’ye özel lüks beyaz ve lüks  siyah renk seçeneğiyle tercih edilebilen 500C by Gucci, 16 inçlik jantları, jant kapaklarında yer alan “GG” logoları, bagaj kapağı ile kapı sütununda yer alan italik formlu Gucci logosu ve elektrikli tavanında İtalya bayrağı renklerini taşıyan yeşil-kırmızı-yeşil şeridiyle farkını ortaya koyuyor.

İç mekanda da detaylara gösterilen özen dikkat çekiyor

Kabin içinde de emniyet kemerlerinde aynı Gucci şeridi yer alırken, bu tasarım anlayışının örnekleri vites topuzu, zemin döşemesi ve koltuklarda da kendini yenilikçi bir rötuş ile gösteriyor. İç mekanda şık dikişler, özel materyaller, saten etkili ve cilalı krom kaplı elemanlar, radyo panelinin kadife etkili son kat boyası ve Gucci baskılı iki tonlu Frau deri koltuklar ve ve Gucci serisine özel deri direksiyon simidi dikkat çekiyor.

500C by Gucci, otomatik klima kontrol sistemi, 7 hava yastığı (ön, yan, cam ve diz), arka park sensörleri ile bütünleştirilmiş Blue&Me sistemi, CD-MP3 çalarlı araç radyosu, müzik ve Blue&Me ses sistemi kumandalı deri direksiyon simidi gibi zengin donanımıyla da öne çıkıyor. 

Avrupa kentlerine yapılacak turun yıldızı olacak

Eylül ayından itibaren İtalya’daki seçilmiş Fiat showroomlarında sergilenecek olan 500C by Gucci, 19 Ağustos’tan itibaren ise Saint Tropez, Barselona, Londra, Cenevre, Milano gibi Avrupa kentlerini kapsayan özel bir tanıtım turunun da yıldızı olacak. Ayrıca, 500 by Gucci’de olduğu gibi 500C by Gucci için de model Natasha Poly’nin yanında yer aldığı özgün bir reklam kampanyası tasarlandı. 500C by Gucci”yi sergileyecek olan Fiat yetkili satıcılarında, bir moda katalogu gibi hazırlanan ve sanatsal fotoğraflarla Fiat 500’ün görkemli dünyasının olağanüstü yorumunun eşsiz niteliğini ve klasını ortaya çıkarmak üzere tasarlanan özel yaşam tarzı broşürleri de mevcut olacak.




LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.