5. Türkiye Enerji Zirvesi Gaziantep’te düzenlenecek

5. Türkiye Enerji Zirvesi Gaziantep’te düzenlenecek

Her yıl Anadolu’nun farklı illerinde düzenlenen Türkiye Enerji Zirvesi’nin 5′incisi bu yıl 11-12 Eylül’de Gaziantep’te düzenlenecek.Organizasyon...

Her yıl Anadolu’nun farklı illerinde düzenlenen Türkiye Enerji Zirvesi’nin 5′incisi bu yıl 11-12 Eylül’de Gaziantep’te düzenlenecek.

Organizasyon komitesinden yapılan açıklamaya göre, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığının himayesinde yapılan Türkiye enerji piyasasının buluşma noktası Türkiye Enerji Zirvesi, bu yıl Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız’ın başkanlığında TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji ve Tabii Kaynaklar Komisyonu Başkanı Halil Mazıcıoğlu ve EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz’ın destekleriyle, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in ev sahipliğinde gerçekleştirilecek.

Şehitkamil Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenecek organizasyonda Türkiye enerji sektörünün güncel ve önemli konuları, yabancı konuşmacıların da katılımıyla masaya yatırılacak.

Zirve kapsamında, yenilikçi ürün ve teknolojilerle kurumsal hizmetlerin lansmanlarının da yapılacağı sergiyi de kapsayan organizasyon, iki gün sürecek.

5. Türkiye Enerji Zirvesi Gaziantep’te düzenlenecek

Source: 5. Türkiye Enerji Zirvesi Gaziantep’te düzenlenecek

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.