“4 milyon Euro’yu ödesin Çetin Bey’i desteklerim”

“4 milyon Euro’yu ödesin Çetin Bey’i desteklerim”

UND Başkanı Ruhi Engin Özmen, 10 gün sonra yapılacak seçimler öncesinde bomba gibi bir açıklama yaptı. Başkan Adaylarından Çetin Nuhoğlu’nun “4...

UND Başkanı Ruhi Engin Özmen, 10 gün sonra yapılacak seçimler öncesinde bomba gibi bir açıklama yaptı.

Başkan Adaylarından Çetin Nuhoğlu’nun “4 milyon Euro’yu ben ödeyeceğim” sözünü anımsatan Özmen, “Eğer Çetin Bey bu parayı ödemeyi bağlayıcı bir şekilde taahhüt ederse, şu an itibariyle başkanlık için yönetim kurulum adına kendisine her türlü desteği vereceğimizi garanti ediyorum” dedi.

Özmen Şunları söyledi: “Eğer Çetin Bey samimi ise 4 milyon Euro’yu versin ve sözleşmeyi feshettikten sonra, UN RO-RO’ya dava açıp 70 milyon Euro’yu alacağını söylediği parayı tahsil etsin. Her şey samimiyet üzerinedir. Çetin Bey’in inanmamızı söylediği 4 milyon Euro’yu ödeme, 70 milyon Euro’yu alma ve bizim 15 milyon Euro olan hisselerimizin değerini sabit tutma sözü aldığımızda Çetin Bey’in başkanlık seçimlerinde yanında olduğumuzu açıklıyorum. Ama bunu yapmayıp, yerini vesayeti bir yönetim bırakırsa da takipçisi olacağız. Biz bu taahhütleri Çetin Bey yerine getirene kadar görevimizin başındayız. Çetin Bey itibarlı bir işadamı ve sektörün en büyük tedarikçilerindendir. O’nun sözü muteberdir ama yine de bağlayıcı bir taahhüt bekliyoruz.”

Selçuk Onur - Lojiport

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.