Conmar'dan gümrük konferansı

Conmar'dan gümrük konferansı

Lojistik sektörünün genç oyuncusu ve taşımacılık ve gümrükleme başta olmak üzere, lojistiğin tamamında referans noktası olma hedefi ile faaliyetlerini...

Lojistik sektörünün genç oyuncusu ve taşımacılık ve gümrükleme başta olmak üzere, lojistiğin tamamında referans noktası olma hedefi ile faaliyetlerini sürdüren  Conmar,  bu kez Kültür Üniversitesi işbirliği ile düzenlediği bir konferans ile ?Yeni Gümrük Mevzuatı ve Uygulamaları?nı tartışmaya açtı.

Çok sayıda davetli ve öğrencinin izlediği konferansa katılan İstanbul Gümrük ve Muhafaza Başmüdürü Lütfi Ekinci, yeni gümrük mevzuatı hakkında katılımcıları bilgilendirdi ve gelen çok sayıda soruyu da cevaplayarak, teşkilatın her zaman mükelleflere hizmet vermeye hazır olduğunu ve kendileri ile diledikleri her tür soru ve sorun ile ilgili birebir temas edebileceklerini belirtti. Konferansın diğer konuşmacılarından olan Price Waterhouse Coopers partneri Cenk Ulu?da katılımcılara sonradan denetim hakkında başarılı bir sunum yaparak, yeni mevzuat ile ortaya çıkan değişikliklerden söz etti.

Konferansın ev sahipliğini ve oturum başkanlığını yapan Conmar Lojistik A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ve Kültür Üniversitesi Öğretim Görevlisi Dr.Hakan Çınar?da dinleyicilere, gümrük mevzuatı ile oluşan değişikliklerden en önemlilerini ve bunların yol açtığı sonuçları aktardı.

Konferans, Conmar ve Kültür Üniversitesi tarafından konuşmacılara takdim edilen plaket töreni ile son buldu.



LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.