Barsan Global, "Academy" ile lojistiğin geleceğini şekillendiriyor

Barsan Global, "Academy" ile lojistiğin geleceğini şekillendiriyor

Global lojistik sektörünün en büyük Türk oyuncularından Barsan Global, kurduğu gelişim merkezi Barsan Academy ile Türkiye’de daha güçlü bir lojistik topluluğun oluşması için gençleri sektöre hazırlıyor.

1982 yılında lojistik sektörünün türevlerinden biri olan gümrükleme ile sektöre giriş yapan, daha sonra lojistik hizmetlerinin tümünü kapsayacak şekilde büyüyen ve bugün 65 ülkede, 150’den fazla lojistik merkezi ve genel müdürlükleri ile küresel bir aktöre dönüşen Barsan Global Lojistik, kurduğu gelişim merkezi Barsan Academy ile hem Türkiye’deki lojistik sektörünün hem de gençlerin sektördeki geleceğini şekillendiriyor.

Barsan Global Lojistik, sektördeki liderliğini yalnızca kaliteli, hızlı ve müşteri odaklı hizmetleriyle değil, aynı zamanda eğitim ve gelişimle de sürdürme hedefiyle ilerliyor. Bu vizyonuna paralel olarak 19 Mayıs 2023 tarihinde Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nda İzmir’de açılan Barsan Academy ile gençleri geleceğe hazırlamak ve potansiyellerini yükseltmek amacıyla çalışıyor.

Bugün 210 çalışanı ile hizmet veren Barsan Academy, farklı üniversitelerden mezun olan gençlere lojistik sektöründe başarılı bir kariyer sahibi olma fırsatı sunarken, nitelikli eğitmenler ve uygulamalı eğitim programları ile onları yarının liderleri olarak yetiştiriyor. Eğitim programları arasında sektöre dayalı sürekli güncellenen eğitimler, kişisel gelişim eğitimleri ve dil eğitimleri gibi farklı alanlara yer veren Barsan Academy, teknolojik gelişmeleri yakından takip ederek bu gelişmeleri kendi sistemine entegre ediyor ve sektör çalışanlarının becerilerini güncel tutmalarında, kariyerlerinde ilerlemelerinde bir kaldıraç görevi üstleniyor.

Barsan Global Lojistik, Barsan Academy ile birlikte uluslararası arenada Türk gençlerinin lojistik sektöründeki geleceğinde önemli bir rol üstlenirken, Türkiye’de daha güçlü bir lojistik topluluğun oluşması için de adımlar atıyor.

barsan-akademi-1.jpegLOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.