Genç lojistikçiler staj için Avrupa'ya çıkarma yaptı

Genç lojistikçiler staj için Avrupa'ya çıkarma yaptı

Lojistik öğrencileri, ‘Bireylerin Avrupa Birliği'nde 4.0 Lojistik Uygulamaları’’ isimli KA102 projesi kapsamında Almanya, Belçika, Macaristan ve Slovakya’da öğrenci- öğretmen hareketliliğini başarı ile düzenleyip ülkeye döndü

İstanbul Avcılar Mehmet Emin Horoz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Ulaştırma Hizmetleri Alanı Öğretmenleri ve Öğrencileri; T.C. Dışişleri Bakanlığı - Avrupa Birliği Başkanlığı - Türkiye Ulusal Ajansı tarafından desteklenen ve 2020 yılında kazanılan ‘Bireylerin Avrupa Birliği'nde 4.0 Lojistik Uygulamaları’’ isimli KA102 projesi kapsamında Avrupa’da Almanya, Belçika, Macaristan ve Slovakya’da öğrenci- öğretmen hareketliliğini başarı ile düzenleyip ülkemize döndüler.

Erasmus Proje’lerinde markalaşan Mehmet Emin Horoz MTAL , geçmiş projeler ile beraber Fransa, İspanya, Çekya, Belçika, Slovakya, Macaristan ve Polonya’da öğrencilerine staj/iş başı eğitim imkanını sürdürmeye devam ediyor. Yüzlerce öğrencinin Avrupa’da staj yapılmasına vesile olan okulun Ulaştırma Hizmetleri Alanı öğretmenleri; ülkemizde kaliteli lojistik bireyleri yetiştirme misyonunu sürdürüyor.

mehmet-emin-horoz-lojistik-ogrencileri-staj-1.jpegUlaştırma Hizmetleri alanı öğretmeni Harun Doğan; Ülkemizin yakın ve uzak (2053 ve 2071 hedefleri) hedeflerinde lojistik sektörünün çok önemli bir yeri olduğunu belirterek, ülkemizin bu hedefleri doğrultusunda, projeye öğrencilerin uluslararasılaşmasını amaçlayarak başladıklarını ve ülke gençlerine yeni kapıların açılmasına vesile olma mutluluğunun gurur verici olduğunu" ifade etti. Ülkemiz öğretmen ve Öğrencilerine Avrupa’da iş başı eğitim/staj yaptırabilmenin ülkemiz adına çok büyük bir kazanım olduğunu belirten Doğan, "Bu gibi projelerin yapılmasına vesile olan Türkiye Ulusal Ajansı’na ve bizlere Avrupa’da kapılarını açan lojistik şirketlerine ülkemiz gençleri adına teşekkür ediyorum" dedi.

Projeye katılan öğretmenlerden Abdulkadir Turan da, "Mezun olduğum lisede öğretmenlik yapmanın yanı sıra bu gibi projeler ile okulumuz öğrencilerinin kalifiyeli yetişmesi açısından bu projelerde yer almak çok gurur verici" sözleriyle duygularını dile getirdi.

mehmet-emin-horoz-lojistik-ogrencileri-staj-2.jpegmehmet-emin-horoz-lojistik-ogrencileri-staj-3.jpegmehmet-emin-horoz-lojistik-ogrencileri-staj-5.jpegmehmet-emin-horoz-lojistik-ogrencileri-staj-6.jpegLOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.