ZIM’in Uzakdoğu Servisi’nde İstanbul uğrağı MARDAŞ

ZIM’in Uzakdoğu Servisi’nde İstanbul uğrağı MARDAŞ

12 yıllık güçlü bir iş birliğinin ardından ZIM’in yeni servisi ZMP (ZIM Mediterranean Premium Service) ile tercih edilen liman MARDAŞ oldu.

Müşteri odaklı yaklaşımı ve sunduğu hizmet çeşitliliğiyle güçlü bir terminal olan MARDAŞ bu yeni iş birliğinde de müşterilerine değer katacak avantajlar sunmaya devam edecek.
ZMP (ZIM Mediterranean Premium Service) servisiyle haftalık Uzakdoğu limanlarını İstanbul’a bağlayacak ZIM LINE ithalat ve ihracat müşetilerine ayrıcalıklı hizmet sunmayı hedeflemektedir.

Güvenilir ve verimli hizmet sağlamak için tasarlanmış bağımsız bir servis olan ZMP, daha iyi operasyonel çeviklik ve ZIM'in Asya, Akdeniz ve Pasifik'teki kapsamlı bölgesel ağlarına hızlı ve senkronize bağlantılar sağlayacaktır. Asya, Doğu Akdeniz ve Kuzeybatı Pasifik'i birbirine bağlayan aşağıdaki rotada ithalat – ihracat müşterilerine yeni bir alternatif sunulacaktır.

Pusan ​​– Qingdao – Ningbo – Şanghay – Güney Çin – G.D. Asya Merkezi – Hayfa – Ashdod – İstanbul/MARDAŞ – Yarımca – G.D. Asya Merkezi – Cai Mep – Güney Çin – Yantian – Xiamen – Ningbo Şangay – Pusan ​​– Vancouver – Pusan

zim-yeni-ugragi-mardas1.jpg

ZIM LINE ilk operasyonunu yine servisin ilk gemisi SYPROS V ile 14 Mayıs tarihinde gerçekleştirdi. ZIM İstanbul Ofis yöneticileriyle MARDAŞ adına Liman Müdürü Yusuf Çetin, Liman Hizmetleri Pazarlama Satış Şefi Tarık Kır ve Operasyon Ekibi ile birlikte gemi kaptanına teşekkür plaketi takdim edildi.
Yeni yatırımlarıyla güçlenen MARDAŞ, müşterilerinin ihtiyaçlarına en iyi şekilde karşılık verecek çeşitlilik ve düzeyde hizmet sunmaya devam edecektir.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.