Ziebart, UV ışınlarını önlüyor

Ziebart, UV ışınlarını önlüyor

?Oto Koruma? alanında dünyanın en önemli isimlerinden olan ve Türkiye?de 7 ilde 19 istasyonla araç koruma sistemleri, detaylı işlemler, yararlı aksesuarlar...

?Oto Koruma? alanında dünyanın en önemli isimlerinden olan ve Türkiye?de 7 ilde 19 istasyonla araç koruma sistemleri, detaylı işlemler, yararlı aksesuarlar ve son olarak ?küçük alan onarım sistemleri? uygulamaları ile 20 yıldır sektörde ilkleri gerçekleştiren Ziebart, yaza girmeden önce yeni bir kampanyaya imza attı. 15 Mart - 09 Nisan 2011 tarihleri arasında Ziebart?a uğrayanlar, yüzde 25 indirimle cam filmi uygulaması yaptırma avantajına sahip oluyor.

Uygulandığında orijinal renkli cam görünümü veren, estetik oluşunun yanı sıra birçok fayda da sağlayan Ziebart Cam Filmleri,  ortasında titanyum veya alüminyumdan yapılmış metalize bir tabaka da içeren toplam 5 kattan oluşuyor. Sıradan cam filmlerinden bu özelliği ile ayrılan Ziebart Cam Filmleri, doğal kömür grisi rengi ile her renk otomobil ve cama uyum sağlıyor. Çok katlı metalize film, kapkaççıların camı kırıp araç içine ulaşmalarını zorlaştırıyor; kaza anında kırılan camı bir bütün olarak tuttuğu için de kırılan cam parçacıklarının uçuşarak sürücü ve yolcuların yaralamasını büyük oranda engelliyor. Ziebart, cam filmi uygulamasından sonra otomobil sizin olduğu sürece ve yılda 1 kez bakım yaptırma şartıyla kalkma, kabarma ve soyulmalara karşı ömür boyu garanti sunuyor. Kampanya boyunca Ziebart istasyonlarına giden kullanılmakta olan otomobil sahiplerini ise ayrıca Antibakteriyel Temizlik ve Koruma ile ilgili farklı bir fırsat daha bekliyor. 

Uygulama nasıl yapılıyor?

Özel eğitimli teknisyenler tarafından uygulanan Ziebart Cam Filmi, tozsuz ortam sağlayan kapalı bölmelerde, camlar sökülmeden yapılıyor. Yan camlarda filmin camın üst kenarına kadar kaplanmasını sağlayan ?micro-edge? tekniği kullanılmaktadır. Arka camda ise ısıtıcı rezistansa zarar gelmeyecek şekilde tek parça olarak uygulanır.

Cam Filminin sürücü ve yolculara faydaları nelerdir?

Kullanılan Ziebart filmleri, çizilmeye karşı dünyanın en dayanıklı ve en kaliteli filmlerinden oluşuyor. Tüm filmler, güneşin kanserojen UV ışınlarını yüzde 99 oranında bloke ediyor ve güneşten gelen ısıyı seçilen filmin renk tonuna göre yüzde 45 ile yüzde 65 oranında kesiyor. Ziebart Cam Filmi sürücü ve yolcuları güneşin zararlı ışınlarından koruma amaçlı olduğu için genelde açık ton filmler tavsiye edilmekle birlikte isteğe göre farklı amaçlarla farklı tonlar da uygulanabiliyor. Cam filmi uygulatırken dikkat edilmesi gereken bir nokta da güvenli görüşün ve aracın içinin görünürlüğünün engellenmemesi gerektiğidir.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.