ZF Services Türk, 15 bininci müşterisini ağırladı

ZF Services Türk, 15 bininci müşterisini ağırladı

ZF’nin Türkiye’deki 15.000’inci servis müşterisi büyük Özel Halk Otobüsü firmalarından Savaş Petrol oldu

ZF; güç aktarma organları, şasi teknolojileri ve ZF Aftermarket ile servis ve yedek parça gibi tüm satış sonrası alanlarındaki uzmanlığıyla sektörünün küresel öncülüğüne yatırımlarına hız kazandırarak devam ediyor.

Global marka değeri ile geleneksel kalite anlayışını, kesintisiz hizmet ve yüksek müşteri memnuniyetiyle birleştiren ZF, orijinal ekipmandaki lider konumu ve eğitimli teknik kadrosuyla, müşterileri için yüksek kaliteye sahip parçalar ve birinci sınıf hizmetler sunmayı kendine ilke edinmiştir.

ZF Services Türk bünyesinde 30 yılı aşkın süredir şanzıman ve aks gibi ZF komponentlerinin bakım ve onarım faaliyetlerini gerçekleştiren servis atölyesi, konusunda profesyonel teknik kadrosu ve garantili servis hizmeti ile yıllardır toplu taşıma araçları başta olmak üzere, Türkiye araç parkında faaliyet gösteren tüm ZF komponentli araçların ZF’nin küresel standartlarına uygun, hizmet ömürlerini en optimum performans ile sürdürmeleri için çalışmaktadır.

Eylül ayında Avrupa Yakası’ndaki İkitelli şubesini hizmete alan ZF Services Türk, 15.000’inci servis müşterisine kaliteden ödün vermeden hizmet sunmuş olmaktan dolayı gurur duyuyor.

Yapılan kutlamada konuşan SSH Müdürü Alper Zoroğlu, firmanın bugüne kadarki 15.000’inci servis müşteri olan Özel Halk Otobüsü müşterisi Savaş Petrol’e tebriklerini sundu ve “Yıllardır en üst seviye müşteri memnuniyetini hedefleyerek ulaştığımız bu başarıda emeği geçen eski ve yeni tüm çalışanlarımıza, Savaş Petrol başta olmak üzere, bizi tercih eden tüm müşterilerimize teşekkür ederiz.” dedi.

Faaliyetlerine 1988 yılından bu yana çağdaş yöntemlerle faaliyetlerine devam eden servis atölyesi, bugün 23 kişiden oluşan uzman teknik kadrosu ve İstanbul’da iki farklı servis noktasıyla, öncelikle otomotiv olmak üzere ZF’nin ürünlerinin bulunduğu tüm mobilite ekosistemindeki yerini sağlamlaştırarak koruyor. Geçtiğimiz ay İkitelli’de hizmete alınan şube, Sultanbeyli merkez atölye, İzmir’de yer alan Lemförder ve Gebze’deki Sachs fabrikasından sonra ZF’nin Türkiye’deki 4. tesisi olma özelliğini taşıyor.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.