Zamil ile Grandweld sözleşme imzaladı

Zamil ile Grandweld sözleşme imzaladı

 Zamil Offshore için üç adet 33,5 metrelik hızlı alüminyum personel taşıma botunu tasarlayıp, inşa ve teslim edecek olan Grandweld tersaneleri, son...

 

Zamil Offshore için üç adet 33,5 metrelik hızlı alüminyum personel taşıma botunu tasarlayıp, inşa ve teslim edecek olan Grandweld tersaneleri, son siparişleri ile birlikte başarılı bir yılsonu kapanışı yaptı. Yılın son sözleşmesi Zamil Offshore ile Grandweld Tersaneleri tarafından imzalandı.

3 yüksek hızlı dizel motor tarafından sabitlenmiş pervaneler ile itiş gücü elde edecek olan 33,5 metrelik hızlı personel taşıma botu tam güçte 26 knotluk hıza ulaşabileceği belirtilirken, sürekli servis hızının ise 24 knot olduğu ifade edildi. Gemiler Bureau Veritas’ın alüminyum gemiler için şart koştuğu sınıflandırmalar ve kurallar çerçevesinde inşa edilecek.

Saudi Aramco tarafından kiralanacak olan gemiler, personel ve tedarik malzemelerini açık deniz petrol ve gaz operasyonlarına taşıyacak. İnşa edilen gemilerden ilki 2012 yılının Kasım ayında teslim edileceği belirtilirken, ikinci geminin Aralık 2012 ve son geminin ise 2013 yılının Ocak ayında teslim edilmesi planlanıyor.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.