Yurtiçi Lojistik'te 'İnce' dönemi

Yurtiçi Lojistik'te 'İnce' dönemi

İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi, Uluslararası İlişkiler Bölümü' nden 1994 yılında mezun olduktan sonra İÜ İşletme İktisadı Enstitüsünde...

İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi, Uluslararası İlişkiler Bölümü' nden 1994 yılında mezun olduktan sonra İÜ İşletme İktisadı Enstitüsünde 1 yıl iş İngilizcesi eğitimi alan Murat İnce,  profesyonel iş yaşantısına lojistik sektöründe başladı. Danzas ve DHL'in Türkiye ofisinde çeşitli yönetim kademelerinde bulunan İnce, Ocak 2009? da DHL?in bölge ofisine geçti ve DHL Global Forwarding?de Emerging Markets (EMA - Afrika ve Orta Doğu) Bölge Yöneticisi olarak çalıştı.

İyi derecede İngilizce bilen Murat İnce, 01.01.2011 itibari ile de Arıkanlı Holding Taşıma Grubu şirketlerinden; müşterilerine entegre lojistik hizmetler ve tedarik zinciri çözümleri sunan Yurtiçi Lojistik A.Ş.firmasına Genel Müdür olarak atandı.

Lojimedya olarak Yurtiçi Lojistik A.Ş. Genel Müdürlüğüne atanan Murat İnce'ye başarılar diler, yeni görevinin hayırlı olmasını dileriz.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.