Yurtiçi Kargo'nun "herkesi patron yapacak" projesi start alıyor

Yurtiçi Kargo'nun "herkesi patron yapacak" projesi start alıyor

Yurtiçi Kargo’nun hayata geçirmeye hazırlandığı aracı olanlara kendi işini kurma fırsatı; mahalle esnafına da ek gelir sağlayacak projesi için resmi başvurular bayramdan sonra başlıyor.

Türk kargo sektörünün en eski ve en büyük şirketlerinden olan Yurtiçi Kargo’nun hayata geçirmeye hazırlandığı projeler için resmi başvurular bayramdan sonra başlıyor. Aracı olanlara kendi işini kurma fırsatı; mahalle esnafına da ek gelir sağlayacak olan YK Plus projesi için geri sayım başladı. Tüm başvurular resmi web sitesi üzerinden toplanacak. Herkes oturduğu yerden başvurusunu yapabilecek.

Giderek artan kargo ihtiyacını karşılamaya yönelik olarak yatırımlarına hız veren Yurtiçi Kargo, sektörün dinamiklerini değiştirecek bir projeye imza atıyor. Türkiye’nin ilk kargo şirketi olan Yurtiçi Kargo, hayata geçirmeye hazırlandığı YK Plus projesiyle aracı olan herkese kendi işini kurma fırsatı verirken, mahalle esnafına da ek gelir kazanma imkânı sağlayacak.

Resmi başvuruları Kurban Bayramı’nın ardından başlayacak olan YK Plus’ta araç sahibi olan herkes, kendi işini kurma şansına sahip olacak. 81 ilin tamamında hayata geçirilecek olan ‘YK Plus Taşıyıcı’ uygulamasına giren kişiler, çalışacakları günleri ve saatleri kendileri belirleyebilecek. Bu uygulamada, kişiler taşıdıkları kargo adetine göre gelir elde edecekler. Buna göre ‘Taşıyıcı’ uygulamasına giren bir kişi asgari ücretin üç katına kadar kazanç sağlayabilecek.

YK Plus projesinin bir diğer uygulaması olan ‘Teslim Noktası’ ise mahalle esnafının ek gelir kazanmasına imkân verecek. Bu uygulama ile Yurtiçi Kargo müşterileri, farklı bir teslimat seçeneğinden daha yararlanabilecek. Tüketici, ‘adrese teslim’ seçeneğinin dışında ‘teslimat noktası’ seçeneğini de kullanabilecek. Teslimat noktası seçeneğini kullanan tüketici, uygulamaya dâhil olan mahalle esnaflarını sistemde görecek ve kendisine en yakın olan esnafı seçebilecek. Böylece kargosunu istediği zaman giderek mahalle esnafından teslim alabilecek.  Uygulamaya dâhil olan mahalle esnafı da ek gelir kazanma şansı bulacak.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum