Yurtiçi Kargo, Ayda'nın eğitimini üstlenecek

Yurtiçi Kargo, Ayda'nın eğitimini üstlenecek

Yurtiçi Kargo, Rıza Bey Apartmanı enkazından 91 saat sonra sağ olarak kurtulan Ayda Bebek'in tüm eğitim masraflarını üstleneceğini açıkladı.

İzmir'de yaşanan 6.6 büyüklüğündeki depremde yıkılan Rıza Bey Apartmanı'nın enkazında bir mucize gerçekleşti. 3 yaşındaki Ayda, 91 saatin ardından enkaz altından sağ olarak kurtarıldı. Sağlık Bakanlığı Ayda'nın sağlık durumunun iyi olduğunu bildirdi.

Tedavisi devam eden Ayda Gezgin için bir açıklama da Ayda'nın babası Uğur Gezgin'in çalıştığı Yurtiçi Kargo'dan geldi. Şirket, sosyal medyadan yaptığı açıklamada Ayda'nın tüm eğitim masraflarını üstleneceğini duyurdu.

"AYDA BİZİM KIZIMIZ!" başlığıyla yapılan açıklamada "91 saat sonra enkazdan sağ kurtulan Ayda’mızın tüm eğitim masrafları şirketimiz tarafından karşılanacaktır." denildi.

Yurtiçi Kargo, Ayda'nın enkaz altından kurtarılmasının ardından "Mucizenin adı Ayda! Şube müdürümüz Uğur Gezgin'in 4 yaşındaki kızı Ayda tam olarak 91 saat sonra enkaz altından kurtarıldı. Mutluluğumuzu tarif edemiyoruz" açıklamasıyla Ayda'nın şirket çalışanlarının kızı olduğunu duyurmuştu.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.