Yılın Lojistik Projesi Ödülü Horoz E-Depo'nun oldu

Yılın Lojistik Projesi Ödülü Horoz E-Depo'nun oldu

UTA Lojistik Dergisi tarafından bu yıl 7'ncisi verilen Lojistikte Başarı Ödülleri'nde Yılın Lojistik Projesi Ödülü'nün kazananı Horoz Lojistik tarafından hayata geçirilen E-Depo'nun oldu.

UTA Lojistik Dergisi'nin 8. Ekonomi ve Lojistik Zirvesi kapsamında hayata geçirdiği Yılın Lojistikte Başarı Ödülleri 7'nci kez sahiplerini buldu. 16 kategoride lojistik ve reel sektörlerin yönetici ve şirketleri ödüllerini Sheraton Grand Ataşehir’de gerçekleştirilen Ödül Töreni’nde aldı.

HOROZ E-DEPO YILIN LOJİSTİK PROJESİ SEÇİLDİ

7. Lojistikte Başarılı Ödülleri'nde Yılın Lojistik Projesi Ödülü'nün kazananı ise Horoz Lojistik tarafından hayata geçirilen E-Depo oldu. Horoz Lojistik'in günde 100.000 adete kadar sipariş karşılama kapasitesine sahip e-ticaret deposu Horoz E-depo, Türkiye'nin ilk ve tek tam otomasyonlu e-deposu olarak ödüle layık görüldü.

Horoz E-Depo'nun müşterilerine sunduğu yüksek verimlilik, hatasız sevkiyat ve etkili stok yönetimine ait başarı istatistikleri ödülü kazanmasında büyük bir rol oynadı.

%99,9 stok doğruluğuna sahip, 24 saat içinde iadeye dönüş, 12 saatte kargoya teslim süresi, %99,9 kargoya zamanında teslim oranı, %99,8 aynı gün mal sevkiyat ve %99,9 hatasız sevkiyat gerçekleştiren Horoz E-Depo; kullandığı yapay zeka yönetimiyle, tüm süreci real time analiz ediyor, tıkanma noktalarını çözümlüyor, süreç boyunca hız ve doğruluğu garanti ediyor.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.