“Yılın En İnovatif Otomotiv Markası” Mercedes

“Yılın En İnovatif Otomotiv Markası” Mercedes

Mercedes-Benz Türk, yaklaşık 12 bin kullanıcının sonuçlarını belirlediği Webrazzi Ödülleri 2018’de, “Yılın En İnovatif Otomotiv Markası” ödülüne layık görüldü.

İnternet ve teknoloji dünyasının en iyilerinin belirlendiği “Webrazzi Ödülleri 2018” kapsamında “Yılın En Inovatif Otomotiv Markası” Webrazzi okuyucularının verdiği oylarda Mercedes-Benz Türk seçildi. Bu yıl 32 farklı kategoride internet ve teknoloji dünyasının en başarılılarının yarıştığı Webrazzi 2018 Ödül Töreni, 16 Ocak 2019 akşamı Assembly Building’de gerçekleştirildi.

Bu yıl ilk kez açılan otomotiv kategorisinde “Yılın En Inovatif Otomotiv Markası” ödülünü, Mercedes-Benz Türk Kurumsal İletişim Müdürü Ezgi Yıldız Kefeli, Mercedes-Benz Otomobil Pazarlama İletişimi Müdürü Emre Kurt ve Mercedes-Benz Türk Kamyon & Otobüs Pazarlama İletişimi Müdürü Serra Yeşilyurt birlikte aldılar. Kurumsal İletişim Müdürü Ezgi Yıldız Kefeli ödülü alırken şunları söyledi; “Teknolojiyi, yeniliği, inovasyonu sadece ürün ve hizmetlerimizde değil, işimizin her alanında attığımız her adımda kullanmaya özen gösteriyor ve bu alanda öncü olmaya devam ediyoruz. Değerli Webrazzi okurları tarafından bu kategoride en iyi marka seçilmek bizler için gurur verici oldu. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz.”

Aday belirleme ve oylama süreci tamamen okurları tarafından belirlenen ve 32 kategoriden oluşan Webrazzi Ödülleri 2018’de toplam 433 bin 491 oy kullanıldı.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.