“Yılın Dijital Deneyim Uygulaması Ödülü”  Ford Türkiye'nin

“Yılın Dijital Deneyim Uygulaması Ödülü” Ford Türkiye'nin

2022’nin dijital deneyim gladyatörü seçilen Ford Türkiye’nin dijital ajansı Ingage ve proje yüklenicisi Digivega’nın gerçekleştirdiği Ford Türkiye Dijital Stüdyo Metaverse Projesi, halk oylaması ile bu unvanın sahibi oldu.

Otomotiv Distribütörleri ve Mobilite Derneği’nin, markaların satış ve iletişim başarılarını ödüllendirmek amacıyla organize ettiği ODMD Satış ve İletişim Ödülleri sahiplerini buldu.

Satış ve iletişim ana kategorilerinde olmak üzere toplam 20 dalda ödül verildi. İletişim ödülleri kategorisinde; yılın dijital deneyim uygulaması dalında Ford Türkiye ödülün sahibi oldu. Ford Türkiye ödülü, Ingega yönetmenliğinde, Digivega’nın sunduğu hizmetlerle gerçekleştirilen Ford Türkiye Dijital Stüdyo Metaverse projesi ile aldı.

Seçili Ford modellerini bulundukları yerde inceleme imkanı sunan Metaverse projesi, Ford’un teknolojideki öncü yaklaşımını bir adım öteye taşıdı. Ford Türkiye’nin dijital ajansı Ingage ve proje yüklenicisi Digivega, otomotiv sektöründe bir ilke imza atan Ford markasını Metaverse evrenine taşıdı ve Türkiye’nin ilk metaverse dijital stüdyosunu kurdu.

Ford Türkiye Metaverse Dijital Stüdyo, Ford’un otomotiv dünyasıyla ilgili olarak müşterilerine çizdiği gelecek resminde ve bu resmin ardında yatan hikayede önemli bir yeri dolduruyor. Gerek markanın teknolojideki öncü rolünü vurgulaması, gerekse tasarımı ve içeriğiyle dikkat çeken proje, dönüşen otomobil dünyasının geleceğini şimdiden ortaya koyuyor.

ford-d-j-tal-st-dyo-1.pngLOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.