Yıldız futbolcunun da içinde olduğu uçaktan haber yok

Yıldız futbolcunun da içinde olduğu uçaktan haber yok

Manş Denizi üzerinde kaybolan uçağın içinde Nantes'tan Cardiff City'ye transfer olan Emiliano Sala'nın da bulunduğundan endişe ediliyor. Uçağın düşmüş olmasından korkuluyor.

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Cardiff City’nin 15 milyon pound bonservis bedeli karşılığında Nantes’tan transfer ettiği Arjantinli yıldız Emiliano Sala’nın, Manş Denizi üzerinde kaybolan uçağın içinde olduğundan şüphe ediliyor. Uçakta Emiliano Sala ile birlikte bir pilot ve iki yolcunun daha bulunduğu belirtiliyor.

Cardiff City’nin kulüp rekoru kırarak kadrosuna kattığı Emiliano Sala hakkında endişeli bekleyiş devam ederken, 28 yaşındaki futbolcunun eski takım arkadaşları ile vedalaşmak için Nantes’a gittiği öğrenildi. Emiliano Sala’nın, Fransa’dan İngiltere’ye dönerken Manş Denizi üzerinde kaybolan uçağa binip binmediği hakkında belirsizlik olduğu belirtildi.

Cumartesi günü Cardiff City’ye imza atan Emiliano Sala’nın bugün takımının antrenmanında olması gerekiyordu. Arjantinli yıldızın antrenmana çıkmaması uçağın düştüğü ve Emiliano Sala’nın uçağın içinde olduğu iddialarını güçlendiriyor. Arjantinli oyuncunun, arkadaşlarıyla vedalaşmak için Nantes’a gittiği ve tekrar Cardiff’e doğru dönmek için yola çıktığı sırada bu gelişmenin yaşandığı belirtiliyor.

Cardiff City Başkanı Mehmet Dalman, “Son gelişmeler hakkında son derece endişeliyiz. Uçağın bağlantısı dün gece kayboldu. Daha fazlasını söylemek için resmi açıklama bekliyoruz. Emiliano Sala’nın güvenliği hakkında çok endişeliyiz” diye konuştu.

Yeni kulübü ile anlaştıktan sonra ilk açıklamasını yapan Emiliano Sala “Antrenmana çıkmak ve yeni takım arkadaşlarımla tanışmak için sabırsızlanıyorum” demişti.

SÖZCÜ

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.