Yenilenen Votto, artık daha güçlü ve enerjik

Yenilenen Votto, artık daha güçlü ve enerjik

Yeni amortisör Votto, sektörde büyük beğeni topladı. Votto, daha güçlü ve enerjik yapısıyla Türkiye’nin dört bir yanındaki sanayilerde adından söz ettirmeye devam ediyor.

Geçtiğimiz ay lansmanı yapılan yeni amortisör ürününün yanı sıra daha fazla güç ve enerjiyi odağına alan marka yenilenmesini diğer tüm ürünlerinde de uygulayan Votto, sektörde büyük beğeni topladı. Votto, daha güçlü ve enerjik yapısıyla Türkiye’nin dört bir yanındaki sanayilerde adından söz ettirmeye devam ediyor.

TSE onaylı Votto amortisörleri 30 araç markasında 600’den fazla referansı ile piyasaya çıktığı günden beri Türkiye çapındaki 4.000’den fazla perakende noktasına ulaştı. Kaliteli ve güvenilir Votto amortisörleri geniş ürün yelpazesi ve ekonomik fiyat yapısı ile kısa zamanda raflardaki yerini sağlamlaştırdı.

Amortisör ürünleri ile daha güçlü ve enerjik bir marka yenilenmesi içine giren Votto, süspansiyon parçaları ile ilgili diğer tüm ürünlerinde de aynı marka yenilenmesini sürdürüyor. Votto ürünlerinin geneline yayılan bu marka yenilemesine sahadan da olumlu tepkiler gelmeye başladı. Sarı ve siyah renginin verdiği güçlü ve enerjik algıya perakende noktaları olumlu tepkiler vermekte ve sosyal medyadan da bunu sürekli olarak yansıtmaktalar.

votto3.jpgLOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.