Yeni Ford C-Max ŞİMDİ Otokoç’ta

Yeni Ford C-Max ŞİMDİ Otokoç’ta

Yeni Ford C-Max, benzinli ve dizel, TDCi Dizel motor ve Powershift otomatik vites seçenekleri ile Otokoç Showroom’larında beğeniye sunuldu.

Segmentindeki araçlar arasında sunduğu fonksiyonellik, konfor ve teknoloji ile fark yaratan, Yeni Ford C-Max ve Grand C-Max Otokoç Showroom’larında yerini aldı. Yüksek performansı, üstün yol tutuş kabiliyeti ve araba kullanımını kolaylaştıran akıllı  teknolojileri ile 5 koltuklu sportif model Yeni Ford C-Max ve 7 koltuklu koridor geçiş sistemli Grand C-Max, ailelerin tercihi olmaya devam ediyor.

Otokoç tarafından satışa sunulan Yeni Ford C-Max modelleri, Ford SYN 2 sesli kontrol sistemi, akıllı bagaj kapağı, dikey park etme özellikli Otomatik Park Kontrol Sistemi, Çapraz Trafik Uyarı Sistemi, Sürücü Takip Sistemi, opsiyonel Bi-Xenon farlar, geri görüş kamerası ve daha bir çok üst düzey güvenlik teknolojilerine sahip.

Benzinli ve dizel, TDCi Dizel motor ve Powershift otomatik vites seçenekleri ile Otokoç Showroom’larında beğeniye sunulan Yeni Ford C-Max’in 1.5 litre dizel otomatik versiyonu 100 km’de 4.2 litrelik düşük yakıt tüketimine sahip.

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.