Yeni Fabia Paris öncesi ‘göründü’

Yeni Fabia Paris öncesi ‘göründü’

Çek üretici Skoda’nın en bilinen modellerinden biri olmasına karşın, yenilenmekte en sona kalan Fabia, Paris Otomobil Fuarı’nda yapılacak dünya tanıtımı...

Çek üretici Skoda’nın en bilinen modellerinden biri olmasına karşın, yenilenmekte en sona kalan Fabia, Paris Otomobil Fuarı’nda yapılacak dünya tanıtımı öncesinde fotoğraflarıyla “göründü.”

Firmanın son dönemdeki yeni tasarım detaylarını taşıyan, hatta Skoda’nın Motorsporları bölümünün de katkılarıyla şekillenen yeni nesil Fabia, yerini aldığı versiyona göre bir hayli gelişmiş. Daha sportif ve üst sınıf Otomobil algısı daha yüksek bir otomobil olarak tasarlanan yeni Fabia, şimdikine göre 90 mm daha geniş ve 30 mm daha alçak. Bagaj kapasitesi de artırılan Fabia’da, farklı gösterge panelinin yanı sıra üst donanımlarda dokunmatik ekran, geri görüş kamerası gibi unsurlar bulunacak.

2015’te satışa çıkacak

Daha dinamik bir model haline getirilen Fabia’nın sportif “RS” versiyonunun da olacağı belirtilirken, 1.0 lt (60 HP), 1.2 lt TSI (110 HP) benzinli motorların yanı sıra 1.4 lt dizeller de olacak.

Yeni Fabia’nın 2015 yılı mart ayında Türkiye’de piyasaya sunulması bekleniyor.

Milliyet

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.