Yeni Chevrolet Trax Paris’ten yola çıkacak

Yeni Chevrolet Trax Paris’ten yola çıkacak

Chevrolet, 77 sene önce satışa sunduğu Suburban Carryall ile başlayan SUV geleneğindeki iddiasını Yeni Chevrolet Trax ile artırıyor. Trax, dünya prömiyerini...

Chevrolet, 77 sene önce satışa sunduğu Suburban Carryall ile başlayan SUV geleneğindeki iddiasını Yeni Chevrolet Trax ile artırıyor. Trax, dünya prömiyerini 27 Eylül 2012 tarihinde Paris Otomobil Fuarı’nda yapacak. Hızla büyüyen küçük SUV segmentindeki Yeni Chevrolet modeli olacak olan Trax, başarısını kanıtlamış Captiva ile birlikte Chevrolet’nin sunduğu şık SUV araçlar arasındaki yerini alacak.

Chevrolet Avrupa’nın Başkanı Susan Docherty: "Chevrolet dünyada kaliteli ve güvenilir SUV araçlarıyla tanınıyor. Chevrolet’nin geleneksel olarak sahip olduğu tüm değerleri sunmakla kalmayıp, bunun ötesine de geçen Yeni Chevrolet Trax, modern ve çok yönlü olmasının yanında ekonomik bir yakıt tüketimine de sahip. Yeni Trax, hem binek otomobili andıran yol tutuşuna, hem de SUV özelliklerine sahip bir araç. Chevrolet’nin en önemli uzmanlık alanlarından biri mükemmel SUV’lar üretmek ve satmaktır. Yeni Chevrolet Trax bunun modern bir kanıtı” dedi.

Uzunluğu 4.248 mm ve dingil mesafesi 2.555 mm olan Chevrolet’nin bu yeni küçük sportif SUV’unun güçlü gövde hatları, aracın çevikliğini ve hareketliliğini ortaya çıkarıyor. Kolayca göze çarpan ön ızgarasının alt ile üst kısmını birbirinden ayıran papyon şeklindeki Chevrolet logosu sayesinde Trax’ın Chevrolet ailesinin bir üyesi olduğu hemen anlaşılıyor.

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.