Yeditepe Lojistik'ten 120 ülkeye hijyen dersi

Yeditepe Lojistik'ten 120 ülkeye hijyen dersi

Pandemi döneminde dezenfektasyona büyük ağırlık veren firma, Sağlık Bakanlığı onaylı ilaçlarla tüm yükleri olağanüstü hijyen kurallarına uyarak temizleyip kargoladıktan sonra sevkiyatlarını gerçekleştiriyor.

Korona virüsle mücadelede Türkiye uyguladığı tedavi yöntemleri ve insani uygulamaları ile dünyaya örnek oluyor. İzmirli uluslararası lojistik şirketi Yeditepe Lojistik firması da başta Avrupa ülkeleri olmak üzere, 120'den fazla ülkeye tarım ürünleri ve binlerce ihracat ürününü Sağlık Bakanlığı onaylı hijyen malzemesi ile güvenli hale getirdikten sonra göndererek bir ilke imza attı. Yeditepe Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Alp Tuğhan, meselenin ulusal boyutunu hatırlatarak "Bu süreçte tüm tedbirleri eksiksiz almak bizim için bir vatandaşlık görevi" dedi.

ÖNCE TEMİZLİK, SONRA KARGO
Türk sermayesi ile dünya çapında tanınan bir lojistik firması olmak için var güçleri ile çalıştıklarını belirten Tuğhan, "Pandemi döneminde dezenfektasyona büyük ağırlık verdik. Sağlık Bakanlığı onaylı ilaçlarla tüm sevkiyatları olağanüstü hijyen kurallarına uyarak temizleyip kargoladıktan sonra sevkiyatları gerçekleştiriyoruz" diye konuştu.

Fatih ŞENDİL – YENİ ASIR

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.