"Yapılan Değerlendirme Toplantıları Etik Değil"

"Yapılan Değerlendirme Toplantıları Etik Değil"

UND Birlikte Güçlüyüz Grubu Başkan Adayı Fevzi Çakmak, rakibi ve mevcut Başkan Çetin Nuhoğlu’nun son 10 günde bölgelerde ve Genel Kurul seçimlerine 3 gün kala İstanbul’da düzenlediği toplantıların etik olmadığını söyledi.

Bazı nakliyecilerden konuyla ilgili eleştiriler getirmesi üzerine görüşlerine başvurduğumuz Çakmak özetle şunları söyledi: Son 4 yılda ne bölgelerde ne de İstanbul’da buna benzer hiçbir sektörel toplantı yapmayıp seçime 10 gün kala UND’nin kurumsal kimliği altında Sektör Değerlendirme Toplantısı yapmak etik değildir. 4 yıldır unutulan sektör şimdi mi hatırlandı değerlendirmek için? Ayrıca UND Sektör Toplantısı adı altında düzenlenen bu toplantılarda seçim konuşmaları ve çalışmaları yapmak doğru değildir. Esasen bu toplantılar değerlendirme toplantısı olmayıp tamamen seçime yönelik toplantılardır. Öyle ki, bı toplantıların hiçbirinde üyelerin hiçbirinden soru ya da görüş bile alınmamıştır. Kurumsal başlıklı çağrıyla yapılan bu toplantılara katılan değerli meslektaşlarımızın görüşleri kaale alınmamıştır. Böyle değerlendirme toplantısı mı olurmuş? Ayrıca yapılan toplantılarla ilgili kullanılan söylem, pankart ve sosyal medyadaki paylaşımlardan bu toplantıların seçim çalışması olduğu gayet açıktır. Biz de seçim çalışması toplantıları yaptık bölgelerde fakat biz hem seçim manifestomuzu paylaştık meslektaşlarımızla hem onların görüş ve önerilerini aldık hem de özgürce sordukları her sorunun cevabını verdik. Çünkü bizim yönetim anlayışımız tek kişi yönetim anlayışı değildir.

ÜYELERE ERİŞMEMİZİ ENGELLEDİLER

Biz katılımcı, şeffaf ve ortak aklın esas alındığı bir yönetim anlayışına sahibiz. Diğer yandan seçim çalışmaları eşit ve adil şartlarda yürütülmüyor. Öyle ki yaklaşık 3 ay önce Derneğin kurumsal web sitesinde üyelere erişimi engellediler. Yaklaşık 1 ay önce, Yönetime aday Birlikte Güçlüyüz Platformu olarak Genel Kurul seçiminde oy kullanabilecek üyelerimizin listesini yazılı ve resmi olarak istedik ama onu da vermediler. İlaveten, Sayın Başkan’ın sahip olduğu tedarikçi sanayi şirketinin neredeyse tüm elemanları ve bayileri ne saikle olduğunu anlamadığımız şekilde, seçim çalışması yaptılar. Bunlar doğru şeyler olmadığı gibi adil değil, demokratik ve etik değildir sma biz tüm bunlara rağmen 24 Haziran günü meslektaşlarımızın doğru karar verip iradelerini Birlikte Güçlüyüz Platformundan yana kullanacaklarına inanıyoruz. Sektör heyecanla değişim istiyor.’

mersin-birlikte-gucluyuz.jpg

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.