WISTA konferansı Stockholm'de yapıldı

WISTA konferansı Stockholm'de yapıldı

 28 ülkeden 220’nin üzerinde WISTA üyesinin bulunduğu, WISTA ruhunun bir kez daha pekiştirildiği  konferansa IMO Genel Sekreteri  Efthimios...

 

28 ülkeden 220’nin üzerinde WISTA üyesinin bulunduğu, WISTA ruhunun bir kez daha pekiştirildiği  konferansa IMO Genel Sekreteri  Efthimios Mitropoulos da katılımı ve Küresel Gelişim ile ilgili yaptığı etkileyici konuşmayla destek verdi.

Pek çok yeni, yapıcı ve yaratıcı bakış açılarının ve fikirlerin paylaşıldığı konferans üyeler arasındaki iletişimi uluslararası bazda üst seviyelere taşımak gibi güzel bir amaca hizmet etmesinin yanısıra konferansın ana amaçlarından biri olan Uluslararası WISTA başkanlık ve yönetim kurulu seçimleri de WISTA üyelerine yakışacak zerafette bir rekabet içinde gerçekleştirildi. Daha önce de uluslararası yönetimde bulunan bazı üyeler görevlerine devam ettiği gibi aralarına katılan yeni isimleri de sıcak bir şekilde karşıladılar. Geçen dönem başkanı Vera Chalkidis tüm WISTA üyelerine destekleri için teşekkür ederek yeniliğin ve ilerlemenin devamı için gelecek dönem devam etmeme kararı aldığını belirtti ve ardından gerçekleştirilen seçimlerde uluslararası WISTA Başkanı seçilen, 2007 yılından beri WISTA Hollanda başkanlığı görevini başarılı bir şekilde sürdüren Karin ORSEL’i tebrik etti. Uluslararası WISTA 31. Dönem Başkanı Karin ORSEL’e kendi döneminde WISTA’yı daha iyi yerlere taşımak için destek olacak yeni yönetim kurulu üyeleri aşağıdaki şekildedir :

Oritsematosan Edodo-Emore, WISTA Nijerya

Kathy Haines, WISTA USA

Irene Lim, WISTA Singapur

Consuelo Rivero, WISTA İspanya

Irene Rosberg, WISTA Danimarka

Nuvara Uslu Erdönmez, WISTA Türkiye

Konferansın ardından yeni başkan Karin ORSEL tüm WISTA ülkelerine teşekkür ederek, WISTA Uluslararası Yönetim Kurulu üyelerini tanıttı. Üyeleri 2012 Yılında Paris’te gerçekleştirilecek olan 32. Uluslararası konferans hakkında bilgilendirerek yakalanan sinerjinin ve WISTA ruhunun artarak devam etmesi temennilerini iletti.

Uluslararası Yönetimde yer alan WISTA Türkiye Başkanı Nuvara USLU ERDÖNMEZ’e tüm WISTA üyeleri 2011 yılı Mayıs ayında WISTA Türkiye tarafından düzenlenen ve yaklaşık 80 katılımcının yer aldığı WISTA Akdeniz konferansındaki başarılari için tebriklerini sunarak, 2013 yılında konferansın Türkiye’de düzenlenmesinden ne kadar mutluluk duyacaklarını ilettiler.İPORT

LOJİPORT

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.