Wallbox ile şarj istasyonları evlerinize taşınıyor

Wallbox ile şarj istasyonları evlerinize taşınıyor

Wallbox ile Yapı Kredi Leasing yeni bir iş birliğini hayata geçirdi. Wallbox ürünleri finansal kiralama yöntemi sayesinde, %1 KDV avantajı ve 18 aya varan taksit imkanıyla satın alınabilecek.

Doğan Holding çatısı altında faaliyet gösteren Doğan Trend Otomotiv tarafından ülkemizde sunulan dünyanın araç şarj istasyonları sektöründeki öncü markası Wallbox, dünyada ve ülkemizde yaygınlaşmasını sürdüren elektrikli araç pazarına sağladığı katma değerle öne çıkmaya devam ediyor. Son olarak araç şarj istasyonu finansmanında bir ilki gerçekleştiren Wallbox, bu alanda önemli bir iş birliğine imza attı. Finans sektörünün önde gelen kuruluşlarından olan Yapı Kredi Leasing ile yeni bir kampanyayı başlatan Wallbox, bu kapsamda şarj istasyonu sahibi olmak isteyenlere avantajlı alım seçenekleri sunuyor. Wallbox akıllı şarj ürünleri; yeni iş birliğiyle sunulan finansal kiralama yöntemi sayesinde, %1 KDV avantajı ve 18 aya varan taksit imkanıyla satın alınabiliyor. Böylelikle yakın gelecekte hem bayilerin olmazsa olmazı haline dönüşecek olan hem de ev ve iş yerlerinde kullanılabilen şarj cihazları, Wallbox sayesinde çok daha erişilebilir hale geliyor.

wallbox-gorsel.jpgWallbox ile istasyonlar eve taşınıyor!

Elektrikli araç şarj çözümlerinde lider ve öncü olmayı hedefleyen Wallbox, küresel bir şirket olarak; evler, işletmeler ve şehirler için yenilikçi elektrikli araç şarj çözümleri sunuyor. Sahip olduğu teknolojiyle şarj işlemini basit, hızlı ve verimli hale getiren Wallbox, kurulduğu 2015 yılından günümüze, her marka elektrikli araca uyumlu akıllı şarj çözümlerini bireysel ve kurumsal müşterileri için sunuyor. Elektrikli araç şarj deneyimini bir akıllı telefon kullanmak kadar basit hale getirmeyi amaçlayan Wallbox, ürün yelpazesiyle araçları hem evde hem de işyerinde rahat şarj edebilme olanağı sunuyor.

Araç şarjında yenilikçi çözümler

İhtiyaca uygun şarj cihazlarını mobil aplikasyon ve arayüzü sayesinde, istenilen yerden akıllı telefon, tablet ve bilgisayarlarla yönetme kolaylığına imkan tanıyan Wallbox şarj cihazları, yenilikçi özellikleri bünyesinde barındırıyor. Kompakt ve şık tasarımlı, kolay kullanımlı Wallbox şarj cihazlarının; güç ayarlama, erişim ve kilitleme, entegre sayaç, şarj planlama, güncelleme gibi avantajlı fonksiyonları bulunuyor. Wallbox; Pulsar Plus, Cooper SB, Commander 2 ürünleriyle bireysel, kurumsal ve filo müşterilerinin ihtiyaçlarını karşılıyor.

​​​​​​LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum