Volkswagen'den 5 bin euroluk araç sürprizi

Volkswagen'den 5 bin euroluk araç sürprizi

Avrupa'nın en büyük araç üretici Volkswagen, 'ekonomik araç' kategorisine 5 bin eurodan başlayan fiyatlarla satabileceği yeni bir otomobille girmenin hazırlıklarını...

Avrupa'nın en büyük araç üretici Volkswagen, 'ekonomik araç' kategorisine 5 bin eurodan başlayan fiyatlarla satabileceği yeni bir otomobille girmenin hazırlıklarını yapıyor.

Volkswagen çalışanlarının temsilcisi olan konseyin başkanı Bernd Osterloh, Alman Handelsblatt gazetesine yaptığı açıklamada, gelişmekte olan ülke pazarları için ucuz bir araca ihtiyaçları olduğunu söyledi.

Yeni yaratılacak aracın iki yıl içinde hazır olabileceğini düşündüğünü kaydeden Osterloh, satış fiyatının 5-10 bin euro arasında olması gerektiğini söyledi. Osterloh, Volkswagen'in Güneydoğu Asya veya Afrika'da pazarlarında daha etkili olması gerektiğinin de altını çizdi.

Hindistan veya Çin gibi büyük pazarlara da daha fazla düşük fiyatlı araç sunmaları gerektiğini anlatan Osterloh, yeni ucuz araç gamı için de herşeyi yeniden üretmeye gerek olmadığını, bunun yerine diğer araçlarda kullanılan parçalardan yararlanılabileceğini kaydetti.

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.