Volkswagen Ticari Araç’a altın Örümcek Web Ödülü

Volkswagen Ticari Araç’a altın Örümcek Web Ödülü

Volkswagen Ticari Araç’ın, beğenilen modeli Caravelle için hazırladığı mikro site, Türkiye’nin internet teknolojileri dalında en prestijli ödülü...

Volkswagen Ticari Araç’ın, beğenilen modeli Caravelle için hazırladığı mikro site, Türkiye’nin internet teknolojileri dalında en prestijli ödülü olan Altın Örümcek Web Ödülleri’nde Otomotiv kategorisinde 1’incilik ödülünü aldı.

Türkiye’de internet teknolojileri kullanılarak gerçekleşen en iyi projelerin ödüllendirildiği Altın Örümcek Web Ödülleri, bu yıl 12’nci kez sahiplerini buldu. Volkswagen Ticari Araç’ın, ülkemizde en çok ilgi çeken modellerinden Caravelle için hazırladığı mikro site, 50 kişilik jüri tarafından otomotiv kategorisinde en iyi site seçilerek, Altın Örümcek Web Ödülü’ne layık görüldü.

Caravelle.vw.com.tr adresi üzerinden ulaşılabilen mikro sitede Parallax teknolojisi kullanıldı. Akıllı cihazlarla kullanıcıların hayatına giren ve yukarı-aşağı hareketlerle sayfada gezebilmeyi sağlayan Parallax tasarım sayesinde ziyaretçiler, Caravelle modeliyle ilgili merak ettikleri her bilgiye kolayca ulaşabiliyor.  Kullanıcılar, mikro site üzerinden form doldurarak, test sürüşü randevusu da alabiliyor.

Yeni internet sitesi de yayında 

Caravelle mikro sitesinin ardından Volkswagen Ticari Araç internet sitesini de yeniledi. Mikro siteyle aynı doğrultuda tasarlanan ve Parallax teknolojisi kullanılan yeni web sitesi, tasarımı ve işlevselliği ile fark yaratıyor. Dijital çağın getirdiği çok ekranlı yaşama uyum sağlayabilen HTML5 formatında hazırlanan ticariarac.vw.com.tr, mobil cihazların yanı sıra, tabletlerde de sorunsuz çalışıyor.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.