Volkswagen Ticari Araç, showroomları evlere taşıdı

Volkswagen Ticari Araç, showroomları evlere taşıdı

Özellikle pandemi nedeniyle Volkswagen Yetkili Satıcılarını ziyaret etmeyi tercih etmeyen müşteriler, yeni başlayan uygulama sayesinde showroomda sunulan hizmetleri, online bir şekilde alabiliyor.

Hiç olmadığı kadar sağlığın öncelikli olduğu pandemi döneminde, dijital çözümler neredeyse hayatımızın tamamına dahil oluyor. Bilinen yüz yüze alışveriş yöntemleri yerini online hizmetlere bırakıyor.

Volkswagen Ticari Araç, bu dönemde müşterilerinin showrooma gelmeden, bulundukları yerden satış danışmanları ile görüntülü görüşerek showroomda sergilenen araçları inceleyebilecekleri ve bilgi alabilecekleri yeni Volkswagen Live! Görüntülü Görüşme Uygulamasını devreye aldı.

Volkswagen Live! Görüntülü Görüşme Uygulamasıyla ticari araç sektöründe öncü olan Volkswagen Ticari Araç, müşterilerinin, internet sitesi üzerinden randevu alarak, satış danışmanlarıyla diledikleri yerde ve zamanda görüntülü görüşebilmelerine imkan sağlıyor.

İnternet sitesinden girilebiliyor

Volkswagen Live! hizmeti, Volkswagen Ticari Araç markasının resmi internet sitesinden girilen ticariarac.vw.com.tr/goruntulu-gorusme linkinde yer alan Görüntülü Görüşme Randevu Formu doldurularak alınabiliyor. Herhangi farklı bir uygulama indirmeye ihtiyaç duymayan sistem, akıllı telefon, tablet veya bilgisayar kullanarak satış temsilcileriyle görüşmeyi sağlıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.